Kandemir, Puan Kaybetmemeliyiz - Son Dakika
Güncel

Kandemir, Puan Kaybetmemeliyiz

İnegölspor galibiyeti sonrası açıklamalarda bulunan, Kocaeli Birlikspor kulübü Başkanı Fahrettin Kandemir, "Play-Off oynamak istiyorsak, maçlarımızı kazanmak zorundayız."dedi.

10.03.2015 08:59
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Hafta sonu deplasmanda İnegölspor'u 1-0 yenerek kötü gidişe dur diyen Kocaeli Birlikspor'da gözler Pazarspor karşılaşmasına çevrildi.

Play-Off yolunda Kahramanmaraş ve Düzyurtspor mağlubiyetleriyle büyük avantaj kaybeden Kocaeli Birlikspor, İnegölspor galibiyetiyle yaralarını biraz olsun sardı. İnegölspor galibiyeti sonrası açıklamalarda bulunan Kulüp Başkanı Fahrettin Kandemir, "İnegölspor karşısında takımımız her ne kadar beklediğimiz futbolu sahaya sergilememiş olsa da, tecrübesini konuşturarak sahadan 1-0 galip ayrıldı. Rakiplerimizin de puan kaybetmesiyle birlikte aradaki puan farkını iyice azaltmış oldu. Bir maçı eksiği olan takımımız, bu hafta içeride Pazarspor ile oynayacak. Bu maçı mutlak kazanmamız gerekiyor. Bundan sonraki özellikle iç sahada oynayacağımız, karşılaşmalarda asla puan kaybetmemiz gerekiyor. Ligde mesafe artık kısalıyor. Kalan maçlarımızı da kazanarak Play-Off'a kalmak istiyoruz."dedi.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Kandemir, Puan Kaybetmemeliyiz - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement