Kandıra'da Festival Coşkusu - Son Dakika
Yerel

Kandıra'da Festival Coşkusu

Kandıra\'da Festival Coşkusu

Kandıra Belediyesi tarafından düzenlenen Geleneksel Yağlı Pehlivan Güreşleri, Tarım Kültür ve Sanat Festivali başladı.

02.09.2014 10:08  Güncelleme: 11:14
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Namazgah Mesire Alanı'nda gerçekleştirilen festivale, Vali Yardımcısı Hacı Mehmet Kara, Belediye Başkanı Ünal Köken, Kandıra Cumhuriyet Başsavcısı Ramazan Yılmaz, siyasi parti temsilcileri ve vatandaşlar katıldı.

Vali Yardımcısı Hacı Mehmet Kara, burada yaptığı konuşmada, Kandıra'nın yerel değerleriyle çok güzel bir ilçe olduğunu vurgulayarak, kaynaşmayı artıran çok önemli bir etkinliğe ev sahipliği yaptıklarını kaydetti.

Belediye Başkanı Köken ise Akçakoca'nın fethettiği, yeşil ve mavinin kenti olan Kandıra'nın yapılan çalışmalarla nefes almaya başladığını belirtti.

"Bugün bu çalışmalarımıza bir yenisini daha ekliyoruz" diyen Köken, şöyle konuştu:

"Böylesine önemli bir festivale ev sahipliği yapmanın mutluluğu ve gururunu yaşıyoruz. Belediyeler elbette yol kaldırım park bahçe gibi bir çok hizmetlerde bulunurlar ancak geleneklerimiz yaşatmak gelecek nesillere aktarmak en önemli görevlerinden biridir. Bu festivalin ilk başlangıç ateşinin yakılmasından, bu günlere gelmesinde akılları yürekleri bilekleriyle güç vermiş, katkı sunmuş belediye başkanlarımızı belediye çalışanlarını saygı ve sevgiyle anıyorum."

Konuşmaların ardından en iyi yoğurt üreticisi yarışmasında dereceye giren Hilal Zeynel, Latif Olgun ve Nigehan Baldan'a ödülleri verildi.

Festival, yarın sona erecek.

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Kandıra'da Festival Coşkusu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement