Kandıra'daki Cebeci Plajı'nda 17 Yaşındaki Aslı Boğuldu - Son Dakika
Güncel

Kandıra'daki Cebeci Plajı'nda 17 Yaşındaki Aslı Boğuldu

Kandıra\'daki Cebeci Plajı\'nda 17 Yaşındaki Aslı Boğuldu

Kocaeli'nin Kandıra İlçesi'ne bağlı Karadeniz sahilinde geçen hafta sonu 4 kişinin boğulduğu Cebeci Plajı'nda, bugün de 17 yaşındaki Aslı Yaşa boğularak can verdi.

09.08.2015 17:31
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Kocaeli'nin Kandıra İlçesi'ne bağlı Karadeniz sahilinde geçen hafta sonu 4 kişinin boğulduğu Cebeci Plajı'nda, bugün de 17 yaşındaki Aslı Yaşa  boğularak can verdi.

Bir grup arkadaşı ile Cebeci Plajı'na giden Aslı Yaşa, burada kendisi gibi 17 yaşında olan arkadaşı Kader Tiryaki'nin suda çırpındığını görünce ona yardıma gitti. Bu durumu gören Kocaeli Büyükşehir Belediyesi'nin Kocaeli Su Kazalarını Engelleme Merkezi ekipleri hemen onlara yardıma koştu. Ekipler Kader Tiryaki'yi kurtarırken, Aslı Yaşa kısa sürede gözden kayboldu. Jetski ve zodyaktaki ekipler hemen suya atlayarak yaklaşık 15- 20 dakika  sonra Aslı'ya ulaştı. Aslı Yaşa ekiplerin burada yaptığı müdahalenin ardından kaldırıldığı Kandıra Devlet Hastanesi'nde tüm çabalara rağmen yaşama döndürülemedi.

Kader Tiryaki'nin durumunun ise iyi olduğu bildirildi. - Kandırakocaeli

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Kandıra'daki Cebeci Plajı'nda 17 Yaşındaki Aslı Boğuldu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

  • Kırklareli'nde hafif ticari araç dereye devrildi, 2 kişi yaralandı
    12:41 Kırklareli'nde hafif ticari araç dereye devrildi, 2 kişi yaralandı

    Kırklareli'nde meydana gelen trafik kazasında, hafif ticari aracın dereye devrilmesi sonucu 2 kişi yaralandı. Egemen K. (25) idaresindeki araç, sürücünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesiyle dereye devrildi. Olay yerine itfaiye, sağlık ve polis ekipleri sevk edildi. Sürücü ve araçta bulunan Sıla D. (25), sağlık ekiplerinin müdahalesinin ardından hastaneye kaldırıldı.

  • Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı: 3 binden fazla maden ruhsat sahasının denetimi yapıldı
    12:39 Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı: 3 binden fazla maden ruhsat sahasının denetimi yapıldı

    Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Alparslan Bayraktar, Madenlerde Sürdürülebilirlik, İş Sağlığı ve Güvenliği Vizyon Organizasyonu'nda yaptığı konuşmada, 15 Nisan itibarıyla 3 binden fazla maden ruhsat sahasının denetiminin yapıldığını bildirdi. Bayraktar, maden denetimlerini artırdıklarını ve 2023'te 8 bin 828 denetim yapıldığını belirtti. Ayrıca, madencilerin çalışma şartlarının iyileştirildiğini ve maaşlarının asgari ücretin iki katı olduğunu ifade etti. Bayraktar, yerli kaynakların ekonomiye kazandırılması gerektiğini vurgulayarak, Türkiye'nin enerjide ve madende bağımsızlık hedefine ulaşması gerektiğini söyledi.

  • Tokat Belediye Başkanı Mehmet Kemal Yazıcıoğlu, Birim Ziyaretlerinde Belediyeciliği Aşkla Sorunlara Odaklanmak Olarak Tanımladı
    12:39 Tokat Belediye Başkanı Mehmet Kemal Yazıcıoğlu, Birim Ziyaretlerinde Belediyeciliği Aşkla Sorunlara Odaklanmak Olarak Tanımladı

    Tokat Belediye Başkanı Mehmet Kemal Yazıcıoğlu, birim ziyaretlerinde belediyeciliği aşkla sorunlara odaklanmak olarak tanımladı. Göreve başlamasının ardından hızlı bir şekilde teşkilat yapılandırması yapan Tokat Belediye Başkanı Mehmet Kemal Yazıcıoğlu, her gün farklı birim müdürlükleriyle bir araya gelerek brifing almaya devam ediyor.

  • Tokat'ta elektrikli araç sahibinin bulunmadığı siteye şarj ünitesi kuruldu
    12:38 Tokat'ta elektrikli araç sahibinin bulunmadığı siteye şarj ünitesi kuruldu

    Tokat'ta elektrikli araç sahibinin bulunmadığı bir sitede, vatandaşları özendirmek amacıyla elektrikli araç şarj ünitesi kuruldu. Sitenin yöneticisi Mehmet Ünveroğlu, çevre dostu elektrikli otomobil kullanımını desteklemek ve gelecekteki ihtiyaçları düşünerek bu adımı attıklarını belirtti.

  • Kırklareli Valisi Birol Ekici Turizm Haftası etkinliklerinde turizmcilerle bir araya geldi
    12:38 Kırklareli Valisi Birol Ekici Turizm Haftası etkinliklerinde turizmcilerle bir araya geldi

    Kırklareli Valisi Birol Ekici, 48. Turizm Haftası etkinlikleri çerçevesinde turizmcilerle bir araya geldi. Iğneada ve Kıyıköy belgelerinin turizme büyük katkı sağladığını belirten Vali Ekici, etkinliğe birçok önemli ismin katıldığını söyledi.

  • 12:37 "Tedavi olmak istiyorum" deyip üst geçide çıktı

    Antalya'da psikolojik sorunları olduğunu belirten 19 yaşındaki genç, yaya üst geçinde intihara teşebbüs etti. Tedavi edilmek istediğini söyleyen genç, itfaiye eri tarafından ikna edildi.

  • Kayseri'de tartışma sonucu bir kişi bıçaklanarak öldürüldü
    12:36 Kayseri'de tartışma sonucu bir kişi bıçaklanarak öldürüldü

    Kayseri'nin Melikgazi ilçesinde, M.P. adlı bir kişi ile yabancı uyruklu Abdul Shaid Zahin arasında çıkan tartışma sonucunda M.P. tarafından bıçaklanan Zahin hayatını kaybetti. Şüpheli M.P. gözaltına alındı ve olayla ilgili soruşturma başlatıldı.

  • Erzurum'da kız meselesi yüzünden çıkan tartışma bıçaklı kavgaya dönüştü
    12:36 Erzurum'da kız meselesi yüzünden çıkan tartışma bıçaklı kavgaya dönüştü

    Erzurum'da Atatürk Üniversitesi Yerleşkesi girişinde kız meselesi yüzünden çıkan tartışma bıçaklı kavgaya dönüştü. Kavgada iki kişi bıçakla yaralanırken saldırgan, sivil araştırma ekiplerinin takibi sonucu kısa sürede yakalandı. Yaralılar hastaneye kaldırılarak tedavi altına alındı, şüpheli ise adliyeye sevk edildi.

  • Anayasa Mahkemesi Başkanı Zühtü Arslan'ın Görev Süresi Doluyor
    12:36 Anayasa Mahkemesi Başkanı Zühtü Arslan'ın Görev Süresi Doluyor

    Anayasa Mahkemesi Başkanı Zühtü Arslan'ın görev süresi 20 Nisan'da dolacak. Yarın veda töreni yapılacak ve Kadir Özkaya başkanlık koltuğuna oturacak.


Advertisement