Kandıra'daki Cebeci Plajı'nda 17 Yaşındaki Aslı Boğuldu - Son Dakika
Güncel

Kandıra'daki Cebeci Plajı'nda 17 Yaşındaki Aslı Boğuldu

Kandıra'daki Cebeci Plajı'nda 17 yaşındaki Aslı boğuldu Kocaeli'nin Kandıra İlçesi'ne bağlı Karadeniz sahilinde geçen hafta sonu 4 kişinin boğulduğu Cebeci Plajı'nda, bugün de 17 yaşındaki Aslı Yaşa boğularak can verdi.

09.08.2015 18:10
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Kandıra'daki Cebeci Plajı'nda 17 yaşındaki Aslı boğuldu

Kocaeli'nin Kandıra İlçesi'ne bağlı Karadeniz sahilinde geçen hafta sonu 4 kişinin boğulduğu Cebeci Plajı'nda, bugün de 17 yaşındaki Aslı Yaşa boğularak can verdi.

Bir grup arkadaşı ile Cebeci Plajı'na giden Aslı Yaşa, burada kendisi gibi 17 yaşında olan arkadaşı Kader Tiryaki'nin suda çırpındığını görünce ona yardıma gitti. Bu durumu gören Kocaeli Büyükşehir Belediyesi'nin Kocaeli Su Kazalarını Engelleme Merkezi ekipleri hemen onlara yardıma koştu. Ekipler Kader Tiryaki'yi kurtarırken, Aslı Yaşa kısa sürede gözden kayboldu. Jetski ve zodyaktaki ekipler hemen suya atlayarak yaklaşık 15- 20 dakika sonra Aslı'ya ulaştı. Aslı Yaşa ekiplerin burada yaptığı müdahalenin ardından kaldırıldığı Kandıra Devlet Hastanesi'nde tüm çabalara rağmen yaşama döndürülemedi.

Kader Tiryaki'nin durumunun ise iyi olduğu bildirildi.

FOTOĞRAFLAR

KANDIRA(Kocaeli) (DHA)

(Tür: Yurt)

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Kandıra'daki Cebeci Plajı'nda 17 Yaşındaki Aslı Boğuldu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (1)

  • elif kacar: Cebecide surekli hersene kac kisi can veriyo yinede kimse ders almiyo yazisi boyleymis allah rahmet eglesin ailesinede sabirlar esimde ordaydi oda gormus 2 0 Yanıtla

Advertisement