Kandıra F Tipi Cezaevi Müdürü Silahlı Saldırıda Öldürüldü (2) - Son Dakika
Güncel

Kandıra F Tipi Cezaevi Müdürü Silahlı Saldırıda Öldürüldü (2)

Kandıra F Tipi Cezaevi Müdürü Silahlı Saldırıda Öldürüldü (2)

BAŞSAVCI: TERÖR SALDIRISI Kocaeli Cumhuriyet Başsavcısı Mustafa Küçük, Kandıra F Tipi Cezaevi Müdürü İsmet Aktürk'ün silahlı saldırı sonucu öldürülmesini 'terör saldırısı' olarak değerlendirdiklerini söyledi.

16.06.2015 12:20
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

BAŞSAVCI: TERÖR SALDIRISI

Kocaeli Cumhuriyet Başsavcısı Mustafa Küçük, Kandıra F Tipi Cezaevi Müdürü İsmet Aktürk'ün silahlı saldırı sonucu öldürülmesini 'terör saldırısı' olarak değerlendirdiklerini söyledi.

Olayın ardından Kocaeli Valisi Hasan Basri Güzeloğlu, Cumhuriyet Başsavcısı Mustafa Küçük, İl Emniyet Müdürü Levent Yarımel ile üst düzey emniyet görevlileri Kocaeli Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi'ne geldi. Cumhuriyet Başsavcısı Mustafa Küçük yaptığı kısa açıklamada, "Bunu terör saldırısı olarak değenlendiriyoruz" dedi. Başsavcı Küçük, aracı kullanan infaz koruma memurunun ise şok geçirdiğini ve hala olayın etkisi altında bulunduğunu söyledi.

Evli 2 çocuk babası İsmet Aktürk için bugün saat 13.00'de Kocaeli Adliye Sarayı önünde tören düzenlenecek.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Kandıra F Tipi Cezaevi Müdürü Silahlı Saldırıda Öldürüldü (2) - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (1)

  • S Ö: AKP doyurdu gözünüzü daha ne yapsın siz zavallı geri zekalılara.anneniz ölse tayyipten bileceksiniz bukadar körlük olmaz yazık size cahiller.Şehidimize ALLAH rahmet eylesin ailesine Rabbim sabır versin 0 0 Yanıtla

Advertisement