Kandıra Sahilleri Hafta İçi de Dolu - Son Dakika
Yerel

Kandıra Sahilleri Hafta İçi de Dolu

Kandıra Sahilleri Hafta İçi de Dolu

Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, hafta içi olmasına rağmen doluluk oranı hayli yüksek olan Kandıra’nın sahillerinde inceleme yaptı.

29.07.2015 13:35
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, hafta içi olmasına rağmen doluluk oranı hayli yüksek olan Kandıra'nın sahillerinde inceleme yaptı.

Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, hafta içi olmasına rağmen vatandaşların yoğun ilgi gösterdiği Kandıra Bağırganlı ve Kefken sahillerinde inceleme yaparak, halkın taleplerini dinledi. Vatandaşlarla sohbet eden Başkan Karaosmanoğlu, "Halkımızın burada huzurlu bir şekilde dinlenmeleri ve tatil yapmalarını çok önemsiyorum. Amacımız insanımızın ve ailelerin arzu ettikleri şekilde kendilerine zaman ayırmasıdır. Vatandaşımızın bu sahillerden memnun ayrılması bizleri de memnun ediyor" dedi.

Park Bahçe ve Yeşil Alanlar Dairesi Başkanı Cenan Turan başta olmak üzere teknik ekibin eşlik ettiği Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, Kefken sahilinde geniş bir inceleme yaptı. Burada gerçekleştirilebilecek projelerin ve sahilde yapılan çalışmaların geldiği son nokta hakkında bilgi alan Başkan Karaosmanoğlu, "Halkımızın memnuniyeti bizlerin yaptığı hizmetin en önemli başarı göstergesidir. Daha güzel çalışmalar ve projeler üreterek insanımızın arzu ettiği bir şehirde yaşamanın keyfini sürmesini istiyoruz" açıklamasını yaptı. - KOCAELİ

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Kandıra Sahilleri Hafta İçi de Dolu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement