Kandıra Yolunda Kaza: 1 Ölü, 2 Yaralı - Son Dakika
Güncel

Kandıra Yolunda Kaza: 1 Ölü, 2 Yaralı

Kandıra Yolunda Kaza: 1 Ölü, 2 Yaralı

İzmit-Kandıra yolu Çubukluosmaniye köyü mevkiinde meydana gelen kazada 1 kişi öldü, 1’i ağır iki kişi yaralandı.

13.09.2015 18:53
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

İzmit- Kandıra yolu Çubukluosmaniye köyü mevkiinde meydana gelen kazada 1 kişi öldü, 1'i ağır iki kişi yaralandı.

Kaza 18.00 sıralarında İzmit-Kandıra yolu Çubukluosmaniye köyü sapağında meydana geldi. Edinilen bilgiye ve iddialara göre, Kandıra yönüne gitmekte olan Mehmet Adısanoğlu yönetimindeki 34 BY 3091 plakalı otomobil, yağmur nedeniyle kayganlaşan yolda birden kontrolden çıkarak savrulmaya başladı. Savrularak ters yöne giren otomobil, İzmit istikametinde gitmekte olan ve uzman çavuş olduğu öğrenilen Ozan Y.'nin kontrolündeki 06 SP 222 plakalı arazi aracıyla kafa kafaya çarpıştı. Çarpmanın etkisiyle her iki araçta bulunan toplam 3 kişi araçları içerisinde sıkışarak yaralandı.

Kazayı gören diğer sürücülerin haber vermesi üzerine olay yerine jandarma, itfaiye ve sağlık ekipleri sevk edildi. Olay yerine gelen itfaiye ekipleri önce 34 BY 3091 plakalı araç içerisinde bulunan ve ağır yaralanan Zeynep A. T.'yi ve 06 SP 222 plakalı araçtaki hafif yaralı Uzman Çavuş Ozan Y.'yi çıkararak ambulansa teslim etti. Ambulansa alınan yaralılar hastaneye sevk edilirken, ekipler araçta bulunan ve olduğu yerde sıkışan sürücü Mehmet Adısanoğlu'nu kurtarmak için uzun süreli çaba harcadı. Kazada aldığı darbe ile kalbi durduğu belirlenen sürücü Adısanoğlu'nu kurtarma çalışmaları sürerken 112 ekipleri de kalbi duran sürücüye kalp masajı uyguladılar. Daha sonra bulunduğu yerden çıkarılan sürücü ambulansta yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayarak hayatını kaybetti.

Kaza nedeniyle uzun süre trafiğe kapanan yol araçların yoldan kaldırılmasıyla yeniden trafiğe açılırken, jandarma ekipleri kaza hakkında inceleme başlattılar. - KOCAELİ

Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Kandıra Yolunda Kaza: 1 Ölü, 2 Yaralı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement