Kandıralı Koto Üyeleri İftarda Buluştu - Son Dakika
Yerel

Kandıralı Koto Üyeleri İftarda Buluştu

Kandıralı Koto Üyeleri İftarda Buluştu

7 ilçede 7 iftar programlarına devam eden Kocaeli Ticaret Odası, 14 Haziran Salı akşamı Kandıra’da faaliyet gösteren üyelerini iftar sofrasında buluşturdu.

15.06.2016 13:55
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

7 ilçede 7 iftar programlarına devam eden Kocaeli Ticaret Odası, 14 Haziran Salı akşamı Kandıra'da faaliyet gösteren üyelerini iftar sofrasında buluşturdu.

Kocaeli Ticaret Odası'nın gelenekselleşen 7 ilçede 7 iftar programlarının ikincisi Kandıra'da gerçekleşti. Mavi Köşe Restoran'da düzenlenen program, Kandıra iş dünyasını buluştururken, Kocaeli Ticaret Odası Başkanı Murat Özdağ, yönetim kurulu ve meclis üyelerinden oluşan kalabalık heyet de iftar öncesi üye ziyareti geleneğini sürdürdü. Gerçekleşen ziyaretlerde odanın üye odaklı projeleri ile ilgili bilgiler aktaran Başkan Özdağ, ilçenin turizm değerinin yükseltilmesi başta olmak üzere ticaretin daha da gelişmesi için yapılabilecek çalışmalarla ilgili görüş alışverişinde bulundu.

İftar saatine kadar süren ziyaretlerin ardından restorana geçildi. KOTO Meclis Başkanı Bülent Karagöz ve Yönetim Kurulu Başkanı Murat Özdağ ile yönetim kurulu ve meclis üyeleri konukları kapıda karşıladı. Oruçların açılmasının ardından konuklara hitap eden KOTO Başkanı Murat Özdağ, "Kocaeli'nin genel görünümü içinde en özel konum şüphesiz ki Kandıra'ya ait. Bir ticaret ve sanayi şehri olarak tanınan ilimizde Kandıra, doğa güzelliklerini ve zenginliklerini bizlere sunuyor. Şehrimiz burada soluklanıyor, dinleniyor. Yeşili ve mavisiyle gün geçtikçe daha popüler bir turizm noktası olmayı başaran ilçemiz, tarımsal ve hayvansal ürünlerin üretilmesi konusunda da ilimizin yükünü omuzluyor. Bu özelliğiyle Kandıra, Kocaeli'yi daha yaşanabilir bil il kılıyor. Kandıra odamız için de özel bir konuma sahip. Bugün itibariyle 192 üyemiz, Kandıra'da ticaret hayatını devam ettiriyor. Bizler de Kocaeli Ticaret Odası olarak üyelerimizin ticaretlerini geliştirmek için, ortak akıl temelinde projeler geliştiriyor, hayata geçiriyoruz. Birlik ve beraberliğimiz daim olsun. Biz büyük ve güçlü bir aileyiz" dedi.

KOTO'nun iftarları 16 Haziran Perşembe günü İzmit ile devam edecek. - KOCAELİ

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Kandıralı Koto Üyeleri İftarda Buluştu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement