Kandıralılar Derneğinden Başkan Doğan'a Ziyaret - Son Dakika
Yerel

Kandıralılar Derneğinden Başkan Doğan'a Ziyaret

Kandıralılar Derneğinden Başkan Doğan\'a Ziyaret

Kocaeli Kandıralılar Derneği Başkanı Erdoğan Görgün, dernek yönetim kurulu üyeleri ve eski yöneticilerden oluşan kalabalık bir heyetle İzmit Belediye Başkanı Dr. Nevzat Doğan’a makamında tebrik ziyaretinde bulundular.

18.06.2014 09:42
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Kocaeli Kandıralılar Derneği Başkanı Erdoğan Görgün, dernek yönetim kurulu üyeleri ve eski yöneticilerden oluşan kalabalık bir heyetle İzmit Belediye Başkanı Dr. Nevzat Doğan'a makamında tebrik ziyaretinde bulundular.

Başkan Görgün ve yöneticiler Başkan Doğanın, geçen dönem yapmış olduğu hizmetleri takdir ettiklerini yeni döneminde başarı dolu bir dönem olacağından emin olduklarını belirterek, başarı dileklerini ilettiler. Kandıralılar Derneğini belediyemizde görmekten büyük mutluluk duyduğunu belirten Başkan Doğan ise, "Nazik ziyaretiniz için teşekkür ediyoruz. Kandıra ve kandıra kültürü İzmit'in temel taşlarından biri. Şehrimizde yaşayan vatandaşlarımız kandıralı olmasa bile kandıra kültürünü hissediyor. Her bölgenin olduğu gibi Kandıra'nın da kendine has güzel özellikleri var. Şahsen kandıra kültürü kendime yakın hissettiğim bir kültürdür. Kandıranın insanları son derece başarılı ve çalışkandır. Biz derneğinizi ilgiyle izliyoruz, çok başarılı kurumsal bir dernek, derneğin bu aşamaya gelmesinde katkısı olan herkese teşekkür ediyoruz, başarılar diliyoruz" diyerek dernek yöneticileriyle keyifli anlar geçirdi. - KOCAELİ

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Kandıralılar Derneğinden Başkan Doğan'a Ziyaret - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement