Kanguru Saldırısına Maruz Kalan Kadının Göğüsleri Patladı - Son Dakika
Dünya

Kanguru Saldırısına Maruz Kalan Kadının Göğüsleri Patladı

Avustralya'da bisiklet turuna çıktığı sırada bir kangurunun saldırısına uğrayan kadının göğüs dolguları patladı.

31.05.2016 11:45  Güncelleme: 14:31
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

45 yaşındaki Sharon Heinrich, arkadaşı Helen Salter ile Avustralya'nın ünlü şarap bölgesi Clare Vadisi'nde geçen hafta bisiklet turuna çıktı. İki kadının pedal çevirdikleri yolda bir anda kanguru belirdi ve üzerlerine saldırdı. Kanguru önce Heinrich'in göğsüne doğru zıpladı ve kadını sırt üstü yere serdi. Öfkeli kanguru daha sonra diğer kadına doğru hamle yaptı ve Salter'ın sırtına doğru sıçradı.

ÖFKELİ KANGURU İKİ KADINA BİRDEN SALDIRDI

Sharon Heinrich o anları şu sözlerle dile getirdi: "Yolun kenarında kanguru birden belirdi. Sonra üzerime atladı ve beni bisikletin üstünden arkadaşımın üzerine doğru fırlattı. Bize çarptıktan sonra sanırım 1.5 metre kadar havada süzüldük. Yere düştüğümde 10 dakika boyunca doğru düzgün nefes alamadım."

GÖĞÜS DOLGULARI HAVA YASTIĞI GİBİ İŞLEV GÖRMÜŞ

Kangurunun saldırısı sonrasında Heinrich'in üç kaburga kemiği kırıldı. Heinrich, göğüs dolgularının hava yastığı işlevi görerek, kangurunun darbesinin şiddetini azalttığını sözlerine ekledi. Talihsiz kadının 'hayatımı kurtardı' dediği göğüs dolgularının yerine yerleştirilmesi için tekrar ameliyat olması gerekecek.

ARKADAŞININ DA BİRKAÇ KABURGA KEMİĞİ KIRILMIŞ

Yaşadığı saldırıya rağmen neşesini koruyan Heinrich, Facebook sayfasında boks yapan bir kanguru oyuncağıyla poz vererek; "Artık bütün yapabileceğiniz, gülmek ve iyileşmek." yorumunu paylaştı. Helen Salter adlı kadın da birkaç kırık kaburga ile saldırıyı yaralı olarak atlattı.


Kanguru Saldırısına Maruz Kalan Kadının Göğüsleri Patladı

Son Dakika Dünya Kanguru Saldırısına Maruz Kalan Kadının Göğüsleri Patladı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (1)

  • gospodine: bumu patlamış hali? 12 3 Yanıtla

Advertisement