Kanlı Pansiyon Baskınının Zanlısı Tutuklandı - Son Dakika
Yerel

Kanlı Pansiyon Baskınının Zanlısı Tutuklandı

Kanlı Pansiyon Baskınının Zanlısı Tutuklandı

Muğla’nın Datça ilçesinde 1 kişinin öldüğü, 2 kişinin de yaralandığı pansiyon baskınını gerçekleştirdiği iddiasıyla Denizli’de yakalanan zanlı tutuklandı.

05.08.2015 17:52
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Muğla'nın Datça ilçesinde 1 kişinin öldüğü, 2 kişinin de yaralandığı pansiyon baskınını gerçekleştirdiği iddiasıyla Denizli'de yakalanan zanlı tutuklandı.

Olay, Datça ilçesi Yaka Mahallesi Palamutbükü sahilinde bulunan bir pansiyonda 30 Temmuz 2015 tarihinde meydana gelmişti. Pansiyon işletmecisi Mustafa G. (67), oğlu Gürkan G. (40), damadı Ömer Y. (41) ve damadının kardeşi Hasan Y. (38) ile bahçede oturduğu sırada, bölgeye gelen kar maskeli saldırgan 6 el ateş ederek olay yerinden kaçmıştı. Hasan Y.'nin hayatını kaybettiği olayda, Ömer Y. ve Gürkan G. yaralanmıştı. Olayla ilgili olarak Denizli'de gözaltına alınan R.B. (19), amcaları S.B. (42) ile V.B. (39), işlemlerinin ardından serbest bırakılmıştı. Gözaltına alınıp serbest bırakılan S.B.'nin eşinin kardeşi olan Emrah B.'nin (35) hareketlerinden şüphelenen jandarma ekipleri, suçunu itiraf eden zanlıyı Denizli'de gözaltına almıştı.

Muğla'ya getirilerek tatbikat yaptırılan cinayet zanlısı Emrah B., işlemlerinin tamamlanmasının ardından Datça Adliyesi'ne sevk edildi. Çıkarıldığı mahkemece tutuklanan zanlı, Muğla E Tipi Kapalı Cezaevine konuldu. Olayla ilgili soruşturma devam ediyor. - MUĞLA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Kanlı Pansiyon Baskınının Zanlısı Tutuklandı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement