Kanlı Saldırıyı Oturup Şarkı Söyleyerek Protesto Ettiler - Son Dakika
Güncel

Kanlı Saldırıyı Oturup Şarkı Söyleyerek Protesto Ettiler

Kanlı Saldırıyı Oturup Şarkı Söyleyerek Protesto Ettiler

Başkent Ankara’da meydana gelen ve 30 kişinin hayatını kaybettiği patlama sonrası Hatay’da Halkların Demokratik Partisi (HDP) İskenderun İlçe Örgütü, oturma eylemi yapıp Kürtçe ve Türkçe şarkı söylediler.

10.10.2015 15:03
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Başkent Ankara'da meydana gelen ve 30 kişinin hayatını kaybettiği patlama sonrası Hatay'da Halkların Demokratik Partisi (HDP) İskenderun İlçe Örgütü, oturma eylemi yapıp Kürtçe ve Türkçe şarkı söylediler.

Ankara'da yaşanan patlamanın katliam olduğunu söyleyen HDP İskenderun İlçe Eş Başkanı Eylem Sayan, "Barışı savunan tek bir nefer kalıncaya dek inadına barış, inadına adalet, inadına demokrasi ve inadına kardeşlik demeye devam edeceğiz. Savaştan ve şiddetten medet umanlar bilmelidir ki bu ülkede yaşayan halklar barış inadından vazgeçmeyecektir" dedi.

Açıklamanın ardından yaklaşık 50 kişilik grup Ankara'da meydana gelen patlamada hayatını kaybedenler için bir dakikalık saygı duruşunda bulunup oturma eylemi yaptı. Oturma eyleminde Kürtçe ve Türkçe şarkılar da söylenirken, olay yerinde TOMA aracı da hazır bekletildi. - HATAY

Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Kanlı Saldırıyı Oturup Şarkı Söyleyerek Protesto Ettiler - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement