Kano Sporcuları Eskişehir'in Kurtuluş Günü İçin Kürek Çekti - Son Dakika
Spor

Kano Sporcuları Eskişehir'in Kurtuluş Günü İçin Kürek Çekti

Kano Sporcuları Eskişehir\'in Kurtuluş Günü İçin Kürek Çekti

Eskişehir’in düşman işgalinden kurtuluşunun 94’üncü yıl dönümü etkinlikleri kapsamında kano yarışları gerçekleşti.

02.09.2016 14:27
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Eskişehir'in düşman işgalinden kurtuluşunun 94'üncü yıl dönümü etkinlikleri kapsamında kano yarışları gerçekleşti.

Eskişehir'in 'Kurtuluş Günü' etkinlikleri çerçevesinde Eskişehir Büyükşehir Belediyesi tarafından düzenlenen kano yarışları yapıldı. Köprübaşı mevkii Porsuk Çayı üzerinde gerçekleşen kano yarışlarına, büyükler, yıldızlar ve gençler kategorilerinden toplamda 12 sporcu katıldı. Büyükler kategorisinin 700, yıldızlar ve gençler kategorilerinin de 500 metrelik parkurdan start verildiği yarış, büyük heyecana sahne oldu. Başlangıç noktasında yerlerini alan sporcular, çıkış işaretini aldıktan sonra küreklere asılarak özverili bir mücadele sergiledi. Dostluk çerçevesinde gerçekleşen kano yarışlarında, birinci olan kano sporcuları madalyalarını aldı.

Suya düşen genç kız yürekleri ağza getirdi

Ayrıca gerçekleşen yarışlar esnasında gençler kategorisinde mücadele eden bir sporcu, yarış sonunda geriye doğru manevra yapan bir kanonun kendisine çarpması sonucu Porsuk Çayı'na düştü. Bu esnada yarışı kıyıdan takip eden vatandaşlar ise telaşlı bir şekilde olayı izleyerek, görevlilere seslendi. Porsuk Çayı üzerinde kurtarma botundaki Büyükşehir Belediyesi görevlileri hemen harekete geçerek genç kızı sudan çıkardı. Herhangi bir yara almadan olayı atlatan kano sporcusu ardından kurtarma botuna bindirilerek kıyıya getirildi.

Öte yandan yarışlar sonunda madalyalarını alan sporcular anı ölümsüzleştirmek adına selfie çekerek, güzel görüntüler oluşturdu. - ESKİŞEHİR

Kaynak: İHA

Son Dakika Spor Kano Sporcuları Eskişehir'in Kurtuluş Günü İçin Kürek Çekti - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement