Kanser Hastası Yaşlı Adamın Dramı - Son Dakika
Güncel

Kanser Hastası Yaşlı Adamın Dramı

Kanser Hastası Yaşlı Adamın Dramı

Osmaniye’nin Kadirli ilçesine bağlı Koçlu köyünde ikamet eden Veli Sayman, kanser hastalığına yakalanınca çocukları tarafından hastaneye terk edildi.

11.02.2015 11:39
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Osmaniye'nin Kadirli ilçesine bağlı Koçlu köyünde ikamet eden Veli Sayman, kanser hastalığına yakalanınca çocukları tarafından hastaneye terk edildi. Adana'da tedavi görmesi gereken Veli Sayman yetkililerden yardım bekliyor.

Alınan bilgiye göre, ilçeye bağlı Koçlu köyünde yaşayan Veli Sayman (68), 5 ay önce rahatsızlanarak hastaneye gitti. Hastanede yaşlı adama mide kanseri teşhisi konuldu. Dört erkek çocuk babası Veli Sayman'ın tedavisine bir yakını sayesinde Adana Numune Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nde başlandı. Ne olduysa yaşlı adamın başına kansere yakalandıktan sonra geldi. İddiaya göre, Sayman'ın öz çocukları Durdu, Mehmet, Süleyman ve Hasan Sayman babalarıyla ilgilenmedi. Haftadan haftaya rutin şekilde Adana Numune Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne gidip tedavi görmesi gereken yaşlı adamı çocukları bir defa hastaneye götürdü ancak orada bıraktı. Bir yakını vasıtasıyla son olarak Adana Numune Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nde götürülen Veli Sayman Adana'dan Kadirli'ye dahi gelemiyor. Şu anda hastanede bulunan yaşlı adam yetkililerden yardım bekliyor. Kalacak bir yeri de olmadığını belirten Veli Sayman, çocuklarına sitem ederek "Böyle evlat olmaz olsun" diyor.

Veli Sayman'ın oğlu Durdu Sayman ise "Ben babama zamanında baktım. Ama şu anda bakacak durumum yok. Diğer kardeşlerim de elinden geleni yaptı. Biz babam için yardım bekliyoruz" şeklinde konuştu - OSMANİYE

Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Kanser Hastası Yaşlı Adamın Dramı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement