Kanser Kanka" İnönü'de de Sahnelendi - Son Dakika
Yerel

Kanser Kanka" İnönü'de de Sahnelendi

Kanser Kanka" İnönü\'de de Sahnelendi

Kanserle Yaşam Derneği’nin, İçişleri Bakanlığından onaylı tiyatrosu "Kanser Kanka" İnönü ilçesinde de vatandaşlarla buluştu.

28.12.2015 15:52
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Kanserle Yaşam Derneği'nin, İçişleri Bakanlığından onaylı tiyatrosu "Kanser Kanka" İnönü ilçesinde de vatandaşlarla buluştu.

Kanserle Yaşam Derneği'nin Yönetim Kurulu Üyesi Altuğ Ulucan, 11. tiyatro gösterisini yaptıklarını belirtti. Katılımdan ötürü mutlu olduklarını belirten Ulucan, "Tiyatromuz 52 ilçeye gidecek. Şu an 11. haftamızdayız. Her hafta, her gittiğimiz ilçede kanser gibi ciddi bir hastalığın gerçek yüzünü anlatıyoruz. Bugün de tiyatromuzu İnönü ilçemizde Kaymakamımız Enver Özderin'in katılımlarıyla gerçekleştirdik. Gösterimiz inönü halkı tarafındanda yoğun ilgi ile izlendi. Bu katılım oranları bizleri doğru proje ile yolumuza devam ettiğimizi göstererek, bizleri çok çok memnun etmekte. İlgilerinden dolayı Kaymakamımız Enver Özderin'e, Belediye Başkanımız Kadir Bozkurt'a, Mehmet Bozkurt başta olmak üzere Belediye çalışanlarımıza ve bizi yalnız bırakmayan Muammer Erdem'e sonsuz teşekkürü borç biliriz" dedi. - ESKİŞEHİR

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Kanser Kanka' İnönü'de de Sahnelendi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement