Kanser Olan Arkadaşları İçin Konser Düzenlediler - Son Dakika
Güncel

Kanser Olan Arkadaşları İçin Konser Düzenlediler

Rize'de kısa süre önce deri kanseri olduğu ortaya çıkan lise son sınıf öğrencisi 18 yaşındaki Avni Gülten için arkadaşları destek amacıyla konser düzenledi.

13.04.2014 13:37
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Rize'de kısa süre önce deri kanseri olduğu ortaya çıkan lise son sınıf öğrencisi 18 yaşındaki Avni Gülten için arkadaşları destek amacıyla konser düzenledi. Yaklaşık 3 bin kişinin izlediği konsere kısa bir süreliğine getirilen ve sahneye çıkarılan Avni Gülten, salondakilere duygusal anlar yaşattı.

Fındıklı'daki lise son sınıf öğrencisi Avni Gülten'e 4 ay önce deri kanseri teşhisi konuldu. Tedavisine başlanan öğrenci, eğitimine ara vermek zorunda kaldı. Destek için kampanya başlatan arkadaşları tedavi masraflarının karşılanması için konser düzenledi. Fındıklı Meslek Yüksek Okulu Spor Salonu'nda düzenlenen ve yaklaşık 3 bin kişinin katıldığı konser sırasında alkışlarla salona getirilen Avni Gülten, sahneye çıktı. Avni Gülten'in çeşitli organizasyonlarında görev aldığı ajansın sahibi Hakan Güven, "O hep bizimle çalışacak" diyerek kendisine görev sırasında giydiği tişörtü hediye etti.

"HERKESE TEŞEKKÜR EDİYORUM"

Arkadaşlarının kara kalemle yapılan portresini hediye ettiği Avni Gülten, "Destek veren, vermeyen burada olmak isteyen olamayan herkese teşekkür ediyorum" dedi. Sağlık sorunları nedeniyle kısa bir süre kaldığı sahneden alkışlar ve tezahüratlar eşliğinde indirilen Avni yeniden evine döndü. Konserde, Cemal Çayırcı, Volkan Arslan ve Koliva grubu sahne alarak Avni Gülten için şarkılar söyledi. - Fındıklırize

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Kanser Olan Arkadaşları İçin Konser Düzenlediler - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement