Kanser Seminerinin Yeni Adresi Altıağaç-karaağaç - Son Dakika
Yerel

Kanser Seminerinin Yeni Adresi Altıağaç-karaağaç

Mamak Belediyesi, Kanser Erken Teşhis Tarama ve Eğitim Merkezi (KETEM) işbirliğiyle gerçekleştirdiği kanser seminerlerine devam ediyor.

22.04.2015 12:14
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Mamak Belediyesi, Kanser Erken Teşhis Tarama ve Eğitim Merkezi (KETEM) işbirliğiyle gerçekleştirdiği kanser seminerlerine devam ediyor.

Bu güne kadar Mamak'ta binlerce kadını kansere karşı bilinçlendirildiği seminerleri Mamak Belediyesi Aile Merkezleri'nde düzenleniyor. Seminerler KETEM görevlileri Dr. Filiz Temel, Dr. Neşe Canoler, Tıbbı Teknolog Hatice Şöhretli tarafından gerçekleştiriliyor. Mamak Belediye Başkanı Mesut Akgül, "Pek çok bilimsel araştırma kanserin beslenme, sigara, yaşam tarzı gibi çevresel faktörlerle yakından ilişkili olduğunu gösteriyor. KETEM'le kadınlara yönelik yürütülen kanser seminerlerinde hem bu etkenler hakkında Mamaklı kadınlarımız bilinçlendiriliyor hem de kanser belirtileri detaylı olarak anlatılıyor. Seminerlerde bilinçlenen kadınlarımız hem bu çevresel şartları düzenleyerek kanser riskini en aza indirebilir. Ayrıca yine bu seminerler çerçevesinde bilgi sahibi olan kadınlar erken teşhisle bu amansız hastalıktan kurtulmuş olur. Seminerlerimize tüm Mamaklı kadınları bekliyoruz" dedi.

ÜÇ3 KANSER TÜRÜ DETAYLI OLARAK ANLATILIYOR

28 Nisan Salı günü saat 14.00-16.00 arasında Altıağaç- Karaağaç Mahallesi'nde bulunan Nene Hatun Aile Merkezi'nde yapılacak seminerde katılımcılar rahim ağzı kanseri, kalın bağırsak kanseri ve meme kanseri hakkında bilgilendirilecek. Sigara ve beslenmenin kanserle olan ilişkisinin de ele alınacağı seminerde KETEM bünyesinde yapılan taramalar hakkında da katılımcılara geniş bilgi verilecek. - ANKARA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Kanser Seminerinin Yeni Adresi Altıağaç-karaağaç - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement