Kanserden Ölen Polis Ordu'da Toprağa Verildi - Son Dakika
Güncel

Kanserden Ölen Polis Ordu'da Toprağa Verildi

Kanserden Ölen Polis Ordu\'da Toprağa Verildi

Giresun İl Emniyet Müdürlüğü'ne bağlı Koruma Şubesi'nde görevli polis memuru 42 yaşındaki Ahmet Elmalı, 3 yıldan bu yana yaşam savaşı verdiği kolon kanserine yenildi.

09.09.2014 14:51  Güncelleme: 15:38
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Giresun İl Emniyet Müdürlüğü'ne bağlı Koruma Şubesi'nde görevli polis memuru 42 yaşındaki Ahmet Elmalı, 3 yıldan bu yana yaşam savaşı verdiği kolon kanserine yenildi. Elmalı, bugün memleketi Ordu'nun Perşembe İlçesi'nde düzenlenen törenle gözyaşları arasında toprağa verildi.

Giresun İl Emniyet Müdürlüğü Koruma Şubesi'nde görevli, 15 yıllık polis memuru 2 çocuk babası Ahmet Elmalı, kolon kanserine yakalandı. 3 yıldan bu yana çeşitli hastanelerde tedavi gören Ahmet Elmalı, geçen hafta rahatsızlanarak Ordu Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı. Hastanede tedavisi süren Ahmet Elmalı dün kurtarılamadı. Ordu Devlet Hastanesi morgundan bugün alınan cenaze Perşembe İlçesi'ne bağlı Şenyurt Köyü'ndeki babasının evine götürüldü. Burada baba 78 yaşındaki Yaşar Elmalı ve 70 yaşındaki anne Ayşe Elmalı taziyeleri kabul etti. 14 yaşındaki Berk Elmalı, polis babasının şapkasını başına takarak çerçeveli fotoğrafına sımsıkı sarılıp elinden bırakmadı. Ahmet Elmalı'nın naaşı helallik alındıktan sonra meslektaşları tarafından omuzda taşınarak Orta Mahalle Camii avlusuna götürüldü.

Burada öğle namazından sonra düzenlenen cenaze törenine Ordu İl Emniyet Müdürü İsmail Dalkılıç, Giresun İl Emniyet Müdür Yardımcısı Latif Aksu, baba Ahmet Elmalı, oğlu Berk Şenyurt, Ordu ve Giresun'dan çok sayıda polis ve çok sayıda kişi katıldı. Ahmet Elmalı'nın naaşı, özgeçmişi okunduktan sonra kılınan cenaze namazından sonra köydeki aile kabristanlığında gözyaşları arasında toprağa verildi.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Kanserden Ölen Polis Ordu'da Toprağa Verildi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement