Kansız İftar Yemeği ile Veda Etti - Son Dakika
Yerel

Kansız İftar Yemeği ile Veda Etti

Kansız İftar Yemeği ile Veda Etti

Görevinden alınarak Kültür ve Turizm Bakanlığı’na uzman olarak atanan Trabzon Kültür ve Turizm İl Müdürü İsmail Kansız için mesai arkadaşları bir iftar yemeği tertip etti.

18.06.2016 11:42
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Görevinden alınarak Kültür ve Turizm Bakanlığı'na uzman olarak atanan Trabzon Kültür ve Turizm İl Müdürü İsmail Kansız için mesai arkadaşları bir iftar yemeği tertip etti.

Verilen iftar yemeğinde bir konuşma yapan İsmail Kansız "Biz devletin adamıyız. Devlet nerede görev verirse onu yaparız. Dün Kültür ve Turizm İl Müdürüydük bugün ise başka bir görevde. Devlete küsmek olmaz" dedi.

Mesai arkadaşları ise İsmail Kansız'la birlikte uzun yıllar beraber çalıştıklarını belirterek "Müdürümüze yeni yaşamında başarılar diliyoruz" ifadelerini kullandılar.

Ankara'da bakanlıkta uzman olarak görevlendirilen İsmail Kansız, belli aralıklarla Trabzon ve Çanakkale'de, Kültür ve Turizm İl Müdürlüğü yaptı. Son 10 yıldır Trabzon'da il müdürü olarak görev yapan Kansız, Ramazan Bayramı sonrası Bakanlık'taki uzman kadrosunda görevine başlayacak. - TRABZON

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Kansız İftar Yemeği ile Veda Etti - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement