Kapadokya'da Birinciliği İspanyol Armenita Bilbao de Lopez Kazandı. - Son Dakika
Güncel

Kapadokya'da Birinciliği İspanyol Armenita Bilbao de Lopez Kazandı.

Kapadokya\'da Birinciliği İspanyol Armenita Bilbao de Lopez Kazandı.

Cumhurbaşkanlığı 52. Bisiklet Turu'nun ikinci ayağı olan Kapadokya-Kapadokya etabı tamamlandı.

25.04.2016 18:03
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Cumhurbaşkanlığı 52. Bisiklet Turu'nun ikinci ayağı olan Kapadokya-Kapadokya etabı tamamlandı. Uluslararası Bisiklet Birliği (UCI) takviminde 2. HC kategorisinde yer alan ve 8 etaptan oluşan 52. Cumhurbaşkanlığı Bisiklet Turu'nun 154.1 kilometrelik Salcano Kapadokya - Kapadokya etabını İspanya'nın Caja Rural-Seguros RGA takımından İspanyol bisikletçi Armenita Bilbao de Lopez kazandı. Lopez yarışı 4 saat 18 dakika 52 saniyeyle tamamladı. Aynı takımdan Jose Gonçalves'in 4.18.59'luk derecesiyle ikinci sırada geldiği yarışı, İtalya'nın Unieuro Wilier ekibinden Mauro Finetto 4.19.00 ile üçüncü sırada tamamladı.

Etap için kayıt yaptıran 115 sporcu, 154,1 kilometrelik Kapadokya-Kapadokya etabında Paşabağları, Çavuşin, Göreme, Uçhisar, Ortahisar, Ürgüp ve Avanos güzergahını geçerek Uçhisar beldesinde bulunan finish alanına ulaştı. Turun ikinci günü sonunda genel klasman liderliğini sürdüren İtalya'nın Lampre-Merida takımından Przemyslaw Niemiec, turkuaz mayoyu giymeye devam etti. Sprint koşu liderinin giydiği yeşil mayoyu ise Caja Rural-Seguros RGA ekibinden Jose Gonçalves aldı.

Birinciliği kazanan İspanyol bisikletçi Armenita Bilbao de Lopez'e ödüllerini Vali Vekili Ahmet Soley, ikinci olan Jose Gonçalves'e Nevşehir'in Uçhisar Belediye Başkanı Ali Karaaslan, üçüncü olan Mauro Finetto'ya ise Bisiklet Federasyonu Başkanı Emin Müftüoğlu verdi. Genel Klasman lideri Przemyslaw Niemiec'e Turuncu Mayoyu Bisiklet Federasyonu Başkanı Emin Müftüoğlu, Sprint koşu lideri olarak Yeşil Mayoyu alan Jose Gonçalves'e ise Avanos Kaymakamı Mustafa Eldivan mayolarını giydirdi. Kırmızı Mayoyu alan Remy Di Gregorio'ya Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Mustafa Ünlüer, Beyaz mayoyu alan Luis Mas Bonet'e ise, İl Emniyet Müdürü Metin Kalayoğlu mayolarını giydirdi.

52. Cumhurbaşkanlığı Türkiye Bisiklet Turu'na yarın 158.9 kilometrelik Aksaray- Konya etabıyla devam edilecek.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Kapadokya'da Birinciliği İspanyol Armenita Bilbao de Lopez Kazandı. - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement