Kapadokya Travel Turkey İzmir Fuarında Tanıtılacak - Son Dakika
Yerel

Kapadokya Travel Turkey İzmir Fuarında Tanıtılacak

Kapadokya Travel Turkey İzmir Fuarında Tanıtılacak

KAPHİB tarafından organize edilen ve 7 Belediyenin katılımıyla gerçekleşecek Travel Turkey İzmir fuarı için toplantı yapıldı.

23.10.2015 15:26
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

KAPHİB tarafından organize edilen ve 7 Belediyenin katılımıyla gerçekleşecek Travel Turkey İzmir fuarı için toplantı yapıldı.

Türkiye'nin turizm sektöründeki en önemli buluşmalarından biri olan Travel Turkey İzmir-Turizm Fuar ve Kongresi, 10-13 Aralık 2015'de kapılarını 9. kez açacak. Kapadokya geçmiş yıllarda olduğu gibi bu yılda tek çatı altında fuara katılacak.

KAPHİB (Kapadokya Turizm Altyapı Hizmet Birliği) Müdürü Levent Ak'ın koordinesi ile fuara katılacak belediyelerden yetkililer, Uçhisar Belediyesi toplantı salonunda düzenlenen toplantıda bir araya gelerek fuar öncesi fikir alışverişinde bulundu.

Kültür ve Turizm Bakanlığı himayesinde, İzmir Büyükşehir Belediyesi ev sahipliğinde, İZFAŞ ve TÜRSAB Fuarcılık ortaklığıyla gerçekleştirilecek etkinlik, Fuar İzmir alanı B ve C hollerinde yapılacak.

Travel Turkey İzmir'e bu yıl binin üzerinde firmanın katılması bekleniyor. Kapadokya bölgesini 144 m2 stantta Kaphib, Ürgüp Belediyesi, Ürgüp Tanıtma Vakfı, Avanos Belediyesi, Kozaklı, Uçhisar Belediyesi, Ortahisar Belediyesi ve Göreme Belediyesi temsil edecek.

Geçen yıl 30 ülkeden 902 katılımcı ve 67 ülkeden 28 bini aşkın ziyaretçiye ev sahipliği yapan fuar, bu yıl da katılımcılarına fırsatlar sunmaya ve dünya turizm sektöründe bilinirliğini artırmaya devam edecek. - NEVŞEHİR

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Kapadokya Travel Turkey İzmir Fuarında Tanıtılacak - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement