Kapaklı Belediye Başkanı Mandalı: "Her Şey Kapaklı'nın Refahı İçin" - Son Dakika
Yerel

Kapaklı Belediye Başkanı Mandalı: "Her Şey Kapaklı'nın Refahı İçin"

Kapaklı Belediye Başkanı Mandalı: "Her Şey Kapaklı\'nın Refahı İçin"

Tekirdağ’a bağlı Kapaklı Belediye Başkanı İrfan Mandalı, Fen İşleri Müdürlüğü’nün 2014’ün ilk ayı içinde yaptığı faaliyetler hakkında bilgilendirmede bulundu.

18.02.2014 11:29
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Tekirdağ'a bağlı Kapaklı Belediye Başkanı İrfan Mandalı, Fen İşleri Müdürlüğü'nün 2014'ün ilk ayı içinde yaptığı faaliyetler hakkında bilgilendirmede bulundu. Kapaklı halkı için çalışmalarını aralıksız sürdüreceklerini ifade eden Başkan Mandalı, "Her şey Kapaklılıların refahı içindir" dedi.

Kapaklı'da engelli geçişine uygun kaldırım çalışmaları ihalesi kapsamında yapılan çalışmaların Ocak ayı içinde tamamlandığını ifade eden Belediye Başkanı İrfan Mandalı, "Engelli geçişine uygun kaldırımlarımız geçici kabule hazır hale getirildi. Beton ve Asfalt yol yapım çalışmaları kapsamında da yapımı devam eden yol kaldırım bordürleri döşeme işi Ocak ayında devam ettirildi. Yakamoz Sokak ve Vatan Caddesi'nde kaldırım bordürü döşeme işi tamamlandı" dedi.

2013 yılı kutu menfez ihalesi kapsamında Ocak ayı içerisinde derelerin yol geçişlerinin tamamlandığını sözlerine ekleyen Başkan İrfan Mandalı, "Ocak ayı içinde dolgu malzemeleri serme sıkıştırma işleri yapıldı. Fen İşleri Müdürlüğü'ne bağlı ekiplerimiz ilçemiz içerisinde bozulan beton ve asfalt yolların yama ve tamirat işlerini de gerçekleştirdi. Gaziosmanpaşa Caddesi'nde engelli geçişine uygun kaldırım çalışmaları sırasında Güneş Sitelerinin bozulan çevre duvarlarının yapımı da Fen İşleri Müdürlüğüne bağlı ekiplerimiz tarafından tamamlandı" diye konuştu.

Pınar Bulvarı üzerinde bulunan Recep Güven Parkı'nın sökümü ve çıkan molozların nakil işinin de Ocak ayı içinde başladığını ifade eden Belediye Başkanı İrfan Mandalı, kanalizasyon şebeke hatlarının olmadığı Atatürk Mahallesi Aynur Caddesi ve buna bağlı sokaklarda kanalizasyon hattı döşeme işinin yapıldığını, Ocak ayında kanalizasyon bağlantısı için 13 adet dilekçe müracaatı olduğunu ve 1 aylık süre zarfında 6 adet kanal bağlantısı gerçekleştirildiğini söyledi.

Fen İşleri Müdürlüğü'ne fosseptik çekimi için telefon ile 32 kişinin müracaat ettiğini ve bunların tamamının çekildiğini kaydeden İrfan Mandalı, "Pınarça ve Yanıkağıl Köyü'nden müracaatta bulunan vatandaşlarımızın da fosseptik kuyuları çekildi. Cumhuriyet Mahallesi Erbay Caddesi'nde bulunan ve şikayete konu olan sundurmanın yıkım işlemi de gerçekleştirildi. Atatürk Mahallesi Kömürcü Sokak'ta şikayete konu olan indirmenin yıkım işlemi de Ocak ayı içinde yapıldı" açıklamalarında bulundu. - TEKİRDAĞ

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Kapaklı Belediye Başkanı Mandalı: 'Her Şey Kapaklı'nın Refahı İçin' - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (1)

  • malle sakinleri: bahçelievler mahallesinin yarısında çöp konteyi bile yok neden oy vermediğimizi zannediyor onuniçin mmahalleyin yarısındaoyun parkı bile yok daha nediyeyim ikinci sinıfvatandaşız 0 0 Yanıtla

Advertisement