Kapaklı Belediye Komisyonu Köy Ziyaretlerini Sürdürüyor - Son Dakika
Yerel

Kapaklı Belediye Komisyonu Köy Ziyaretlerini Sürdürüyor

Kapaklı Belediye Komisyonu Köy Ziyaretlerini Sürdürüyor

Tekirdağ’ın Kapaklı ilçesine bağlı Pınarça mahallesine ziyarette bulunan Kapaklı Belediyesi Komisyonu vatandaşlarla bir araya gelerek şikayet ve talepleri dinledi.

17.07.2014 11:09
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Tekirdağ'ın Kapaklı ilçesine bağlı Pınarça mahallesine ziyarette bulunan Kapaklı Belediyesi Komisyonu vatandaşlarla bir araya gelerek şikayet ve talepleri dinledi.

İlk ziyaretlerini Karlı ve Uzunhacı mahallelerine gerçekleştiren Veli Çeken başkanlığındaki Kapaklı Belediyesi Komisyonu son olarak Pınarça mahallesi sakinleri ile bir araya geldi. Pınarça mahallesi sakinlerinin sıkıntılarını dinleyen komisyon üyeleri, halkın beyanları doğrultusunda gereken notları alarak, yapılması gerekenlerin yapılacağını ifade etti.

Kapaklı Belediyesi'nden yol sorununu kısa sürede çözmesini talep eden Pınarça sakinleri, mahallelerinde düğün salonu ve aileleriyle birlikte vakit geçirebilecekleri park yapılmasını da istedi. Çocuklarının güvenle oyun oynayabileceği bir park isteyen vatandaşlar, "Temennimiz belediyemizin bu eksiklikleri de bir an önce gidermesi yönündedir" ifadelerini kullandı.

Kapaklı Belediyesi olarak Pınarça mahallesi sakinlerinin sıkıntılarını ilgili birimlere ileteceklerini söyleyen komisyon üyeleri, "Gerek yıllardır bakımı yapılmayan yollarınız olsun, gerekse düğün salonu ve park gibi talepleriniz olsun tüm sorunlarınızı bir rapor halinde Kapaklı Belediye Başkanımız İrfan Mandalı'ya ileteceğiz. Gereken her şeyin en kısa sürede yapılacağından şüpheniz olmasın" açıklamalarında bulundu. - TEKİRDAĞ

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Kapaklı Belediye Komisyonu Köy Ziyaretlerini Sürdürüyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement