Kapaklı'da Dere Islah Çalışmaları Devam Ediyor - Son Dakika
Yerel

Kapaklı'da Dere Islah Çalışmaları Devam Ediyor

Kapaklı\'da Dere Islah Çalışmaları Devam Ediyor

Tekirdağ’a bağlı Kapaklı Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri tarafından sel taşkınlarına karşı yürütülen dere ıslah çalışmaları tüm hızıyla devam ediyor.

17.07.2014 13:16
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Tekirdağ'a bağlı Kapaklı Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri tarafından sel taşkınlarına karşı yürütülen dere ıslah çalışmaları tüm hızıyla devam ediyor.

Derelerin ıslahı kapsamında çalışmalara Atatürk Mahallesi Gurur Sokak'ta başlayan Kapaklı Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri, "Burada kutu menfez yapımı tamamlandı. İstiklal Caddesi başında bulunan dere ile Erbay Caddesi'nde bulunan dere üzerinde dere yatağı temizlendi. Dere yatağına alt beton döküldü. Yan perde beton yapım çalışmaları sürüyor. Dere ıslah çalışmaları tamamlandığında hem derede akışkanlık hızı daha da arttırılmış olacak, hem de dere yatağında meydana gelebilecek toprak kaymalarının da önüne geçilecek" açıklamalarında bulundu.

"KAPAKLIMIZ İÇİN ÇOK ÖNEMLİ BİR ÇALIŞMA"

Çalışmalar hakkında açıklama yapan Kapaklı Belediye Başkanı İrfan Mandalı, "Halkımıza söz verdiğimiz her şeyin yerine getirilmesi konusunda adım adım takipçisiyiz.Dere ıslah projesi Kapaklımız için çok önemli bir çalışma. Kentin büyümesi, gelişmesi açısından önemli projeler üretmeye ve yerine getirmeye çalışıyoruz. Yaptığımız ve yapacağımız bütün hizmetler Kapaklımızı daha modern ve çağdaş bir kent oluşturmak içindir" dedi. - TEKİRDAĞ

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Kapaklı'da Dere Islah Çalışmaları Devam Ediyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement