Kapaklı'da Festival Hazırlıkları Başladı - Son Dakika
Yerel

Kapaklı'da Festival Hazırlıkları Başladı

Kapaklı\'da Festival Hazırlıkları Başladı

Tekirdağ’a bağlı Kapaklı Belediyesi tarafından bu yıl 10’uncusu düzenlenecek olan toplu sünnet şöleni hazırlıkları tüm hızıyla devam ediyor.

09.04.2014 17:55
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Tekirdağ'a bağlı Kapaklı Belediyesi tarafından bu yıl 10'uncusu düzenlenecek olan toplu sünnet şöleni hazırlıkları tüm hızıyla devam ediyor. Belediye Başkanı İrfan Mandalı'nın hem sünnet şöleni hem de 3'üncü dönem belediye başkanlığını kazanması nedeniyle görkemli bir festival yapması bekleniyor.

İhtiyaç sahibi ailelerin çocuklarını sünnet ettirebilmeleri için geleneksel hale getirilen toplu sünnet etkinlikleri bu yıl da devam ediyor. Konuyla ilgili açıklamalarda bulunan Kapaklı Belediye Başkanı İrfan Mandalı "Bu yıl düzenleyecek olduğumuz festivalimiz için toplu sünnet kayıtlarımızı başlattık. Başvurmak isteyen vatandaşlarımız 4 Nisan -18 Nisan tarihleri arasında, kimlik fotokopisi, ikametgah ve bağlı oldukları muhtarlıklarımızdan alacakları fakirlik belgesi ile Belediyemiz 6. katındaki Halkla İlişkiler Müdürlüğümüze başvurabilirler. Düzenleyecek olduğumuz Büyük festivalimiz için hazırlıklarımız devam ediyor" dedi.

Daha önce Kazak Gölü'nde gerçekleştirilen toplu sünnet şöleni festivallerinde Fatih Ürek, Zeynep Dizdar ve Gülşen gibi ünlü sanatçıların sahne aldığını anımsatan Kapaklı Belediye Başkanı İrfan Mandalı, "Bu yıl 10'uncusunu düzenleyeceğimiz sünnet şöleninde ihtiyaç sahibi ailelerimizin çocuklarını ücretsiz sünnet ettireceğiz. Daha sonra da yine Kazak Gölü'nde gerçekleştireceğimiz festival ile hep birlikte eğleneceğiz. Bu yılki festivalimizde de çok ünlü sanatçıları Kapaklı halkımız ile buluşturmaya gayret edeceğiz" ifadelerini kullandı. - TEKİRDAĞ

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Kapaklı'da Festival Hazırlıkları Başladı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement