Kapaklı'dan Kısa Kısa - Son Dakika
Yerel

Kapaklı'dan Kısa Kısa

Kapaklı Belediyesinin, park ve bahçelerdeki peyzaj çalışmaları sürüyor.

09.08.2014 12:04
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Kapaklı Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğünün, ilçedeki yeşil alanlarda peyzaj çalışmaları sürüyor.

Kapaklı Belediye Başkanı İrfan Mandalı, AA muhabirine yaptığı açıklamada, ilçedeki park ve bahçelerde ve yeşil alanlarda çevre düzenleme ve peyzaj çalışmalarına devam ettiklerini söyledi.

Vatandaşlardan gelen öneri ve şikayetleri dikkate aldıklarını anlatan Mandalı, "Yeni gelişmekte ve yerleşime açık olan ilçemizde ana yol ve meydanlarda, henüz yapılaşma olmayan arsalarda yoğun bir şekilde ot bitiyor. Bu otların içinde de bir takım haşere ürüyor. Bunların temizlenmesi için yoğun şikayet alıyorduk. Bu şikayetlerin önüne geçmek için oluşturduğumuz ekip şu anda çalışıyor" dedi.

Mandalı, yapılan çalışmalarla park ve bahçelerin daha düzenli olacağını belirtti.

"Biz Kapaklı için varız" diyen Mandalı, hizmetlerine aynı coşku ve heyecanla devam edeceklerini ifade etti.

Yol yapım ve asfalt çalışmaları

Kapaklı ilçesinde, yol yapım ve asfalt çalışmaları devam ediyor.

Belediye Başkanı İrfan Mandalı, AA muhabirine yaptığı açıklamada, ilçe genelinde gerçekleştirilen yol yapım ve asfaltlama çalışmalarının devam ettiğini ettiğini söyledi.

Yolun bir şehir için medeniyet göstergesi olduğunu belirten Mandalı, "Kentlerin gelişmişliği, sahip olduğu ulaşım olanaklarının kalitesiyle doğru orantılıdır. Bu kapsamda Kapaklı'daki bütün yolları asfaltlamak için çalışıyoruz" dedi.

Mandalı, ilçenin hızla büyüdüğünü vurguladı. Gelişimin doğru ve sürdürülebilir olması için kendilerine düşeni yaptıklarını dile getiren Mandalı, - Tekirdağ

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Kapaklı'dan Kısa Kısa - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement