Kapaklılı Başarılı Sporcu Türkiye'yi İspanya'da Temsil Edecek - Son Dakika
Yerel

Kapaklılı Başarılı Sporcu Türkiye'yi İspanya'da Temsil Edecek

Kapaklılı Başarılı Sporcu Türkiye\'yi İspanya\'da Temsil Edecek

Tekirdağ’ın Kapaklı ilçesinde faaliyet gösteren Değirmenci Spor Kulübü sporcusu Serhat Değirmenci, Gaziantep’te gerçekleştirilen Türkiye Kick Box Şampiyonası’nda 81 kiloda full kontakt branşında Türkiye 1’incisi olarak 18-27 Ekim tarihlerinde İspanya’nın Bilbao kentinde gerçekleştirilecek olan Avrupa Şampiyanası’nda hem Kapaklı’yı hemde Türkiye’yi temsil etme hakkı kazandı.

20.09.2014 10:04
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Tekirdağ'ın Kapaklı ilçesinde faaliyet gösteren Değirmenci Spor Kulübü sporcusu Serhat Değirmenci, Gaziantep'te gerçekleştirilen Türkiye Kick Box Şampiyonası'nda 81 kiloda full kontakt branşında Türkiye 1'incisi olarak 18-27 Ekim tarihlerinde İspanya'nın Bilbao kentinde gerçekleştirilecek olan Avrupa Şampiyanası'nda hem Kapaklı'yı hemde Türkiye'yi temsil etme hakkı kazandı.

Şampiyonada 81 kiloda full kontakt branşında mücadele eden Serhat Değirmenci elde ettiği Türkiye birinciliğiyle, 81 kiloda K 1 branşında mücadele eden Ediz Dingil de elde ettiği Türkiye ikinciliğiyle Kapaklı'nın ve Tekirdağ'ın gururu oldu. Tek amaçlarının ulusal ve uluslararası müsabakalarda Kapaklı'yı ve Tekirdağ'ı başarıyla temsil etmek olduğunu söyleyen Değirmenci Spor Kulübü Antrenörü Arif Değirmenci, bu yolda kendilerine destek olan herkese teşekkür etti.

Değirmenci Spor Kulübü olarak elde ettikleri başarıyı, her zaman maddi ve manevi olarak kendilerini destekleyen Kapaklı Belediyesi'ne ve Kapaklı halkına armağan ettiklerini kaydeden Arif Değirmenci, "Şampiyonada Türkiye 1'incisi olan sporcumuz Serhat Değirmenci, 18-27 Ekim tarihlerinde İspanya'nın Bilbao kentinde gerçekleştirilecek olan Avrupa Şampiyanası'nda temsil etmeye hak kazandı. İnanıyoruz ki kendisi İspanya'da hem ilçemizi hem de ülkemizi başarıyla temsil edecektir" dedi.

Başta Kapaklı Belediyesi olmak üzere bugüne kadar kendilerinden desteklerini hiçbir zaman esirgemeyen herkese sonsuz teşekkür ettiklerini söyleyen Arif Değirmenci, "Belediye Başkanımız İrfan Mandalı'ya, Bölge Temsilcimiz Fikri Güzel'e, Antrenörümüz Bilal Güzel'e ve tüm Kapaklı halkına desteklerinden dolayı teşekkür ederiz" ifadelerini kaydetti. - TEKİRDAĞ

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Kapaklılı Başarılı Sporcu Türkiye'yi İspanya'da Temsil Edecek - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement