Kapalı Pazar Yeri İçin Başkan İnceleme Yaptı - Son Dakika
Yerel

Kapalı Pazar Yeri İçin Başkan İnceleme Yaptı

Kapalı Pazar Yeri İçin Başkan İnceleme Yaptı

Düzce Belediye Başkanı Mehmet Keleş, Hastane Caddesi üzerinde bulunan eski YİMPAŞ AVM’nin yerine planlanan kapalı pazaryeri ve sosyal tesis için bina içinde incelemelerde bulundu.

15.06.2016 15:17
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Düzce Belediye Başkanı Mehmet Keleş, Hastane Caddesi üzerinde bulunan eski YİMPAŞ AVM'nin yerine planlanan kapalı pazaryeri ve sosyal tesis için bina içinde incelemelerde bulundu.

Düzce Belediye Başkanı Mehmet Keleş'in girişim ve görüşmeleri ile metruk halinden kurtarılarak Düzcelilerin hizmetine sunulması için projeler geliştirilen Hastane Caddesi üzerindeki eski binada incelemeler yapıldı. Başkan Keleş ve başta başkan yardımcıları olmak üzere beraberindeki ekiple bina içinde plan ve proje görüşmeleri yapıldı. Kapalı pazaryeri niteliğinde olması düşünülen bina içinde gezen Başkan Keleş, binanın belediye eliyle kiralanarak yenilenmesi ve bitişiğinde inşaatını tamamlanmayan binanın da projeye dahil edilmesi talimatı verdi. Proje ile her iki bina arasında geçiş yapılması sağlanarak sebze, meyve ve mefruşat satışlarının eski binada, ek binada da balık pazarı ve restoranlarının yer alması düşünülüyor. Alanda çocukların da vakit geçirmesi için çeşitli sosyal etkinlik üniteleri planlandı. - DÜZCE

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Kapalı Pazar Yeri İçin Başkan İnceleme Yaptı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement