Kapalı Pazar Yeri ve Otoparkın Çatısının Çökmesi - Son Dakika
Yerel

Kapalı Pazar Yeri ve Otoparkın Çatısının Çökmesi

Kapalı Pazar Yeri ve Otoparkın Çatısının Çökmesi

Söğüt Kaymakamı Gözen: "Kaymakamlık, belediye ve AFAD ekiplerince, vatandaşların araçlarının alınabilmesi ve enkazın kaldırılması için beraber çalışacağız. Can kaybı ve yaralanma olmaması işin olayın en sevindirici yönü"

05.01.2015 02:56
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Söğüt Kaymakamı Mitat Gözen, "Kaymakamlık, belediye ve AFAD ekiplerince, vatandaşların araçlarının alınabilmesi ve enkazın kaldırılması için beraber çalışacağız" dedi.

Kaymakam Gözen, AA muhabirine, Orta Mahalle Karabuda Sokak'taki, perşembe günleri kapalı pazar yeri, diğer günler ise otopark olarak kullanılan Söğüt Belediyesi'ne ait alanın çatısının yoğun kar birikintisi nedeniyle çöktüğünü anımsatarak, görevli teknik ekiplerin alanda detaylı arama yaptığını bildirdi.

Ekiplerin vereceği detaylı bilgilerin herhangi bir can kaybı ve yaralanmanın olmadığını teyit edeceğini bildiren Gözen, "Akabinde de kaymakamlığımız, belediyemiz ve AFAD ekiplerimiz, vatandaşlarımızın araçlarının alınabilmesi ve enkazın kaldırılması için beraber çalışacağız. Can kaybı ve yaralanma olmaması olayın en sevindirici yönü" diye konuştu.

Minibüs, kamyonet, otobüs ve otomobilin bulunduğu çok sayıda araç, çöken çatının altında kalarak hasar görmüştü. İl Afet ve Acil Durum Müdürlüğü (AFAD), Bilecik Ulusal Medikal Kurtarma Ekibi (UMKE), Arama Kurtarma Derneği (AKUT) Bozüyük ile itfaiye ekipleri, çatının altında kalan araçlarda herhangi bir kişi olup olmadığını belirlemek için çalışma yapmıştı. - Bilecik

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Kapalı Pazar Yeri ve Otoparkın Çatısının Çökmesi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement