Kapalı Pazaryerleri Bilecik'e Model Oluyor - Son Dakika
Yerel

Kapalı Pazaryerleri Bilecik'e Model Oluyor

Mamak Belediyesi yaptığı yatırımlarla il ve ilçelere örnek oluyor.

03.08.2015 10:59
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Mamak Belediyesi yaptığı yatırımlarla il ve ilçelere örnek oluyor. Bilecik'e bağlı Bozüyük İlçe Belediye Başkanı Fatih Bakıcı ve beraberindeki heyet kapalı pazaryerleri hakkında bilgi almak ve yatırımları yerinde incelemek üzere Mamak Belediye Başkanı Mesut Akgül'ü makamında ziyaret etti. Belediyecilik faaliyetlerinin yanı sıra, projeler ve yatırımlar hakkında fikir alışverişinde bulunulan ziyaretin ardından heyet kapalı pazaryerleri ve Seğmen Konağı ve Parkı'nı yerinde inceledi.

HEM ÇOK AMAÇLI HEM MODERN

Mamak Belediye Başkan Yardımcısı Ahmet Müfit Yıldırım ile birlikte bölgeyi gezen heyet, geçtiğimiz yıl yaşanan afet sonrası pazaryerleri ile ilgili yaptıkları araştırma sonucunda Mamak Belediyesi'nin kapalı pazaryerlerinin konsept olarak hem çok amaçlı hem de çok modern olduğunu ve model almak istediklerini kaydetti. Bozüyük Belediye Başkanı Bakıcı, Akgül ve ekibini tebrik ederek başarılarının devamını diledi.

HAFTANIN 7 GÜNÜ HİZMET

Bozüyük Belediye Başkanı Bakıcı'ya pazaryerleri hakkında detaylı bilgi veren Akgül, "Göreve geldiğimizde Mamak'ta hiç kapalı pazar alanımız yoktu. Vatandaşa belirli günlerde değil, haftanın 7 günü hizmet veren altı pazaryeri ve otopark üstü spor kompleksi şeklinde tasarlanmış ikisi açık olmak üzere 10 adet pazaryerini hayata geçirerek hizmete açtık. Kapalı pazaryerlerimizi çok geniş çerçevede düşünülmüş örnek semt pazarlarımızdır. Vatandaşlarımız buralarda nezih bir ortamda alışverişini yaparken, esnafımız da mevsim şartlarından olumsuz etkilenmiyor. Kapalı pazaryerlerimiz sayesinde vatandaşlarımız hem sağlıklı hem de daha düzenli bir ortamda alışverişini tamamlıyor" dedi. - ANKARA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Kapalı Pazaryerleri Bilecik'e Model Oluyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement