Kapıkaya Kanyonu ile Varda Köprüsü Birbirine Bağlandı - Son Dakika
Yerel

Kapıkaya Kanyonu ile Varda Köprüsü Birbirine Bağlandı

Kapıkaya Kanyonu ile Varda Köprüsü Birbirine Bağlandı

Adana’nın Karaisalı ilçesinin önemli turizm noktalarından Kapıkaya Kanyonu ile Varda Köprüsü’nü birbirine bağlayan köprülü yürüyüş parkuru hizmet açıldı.

04.04.2017 10:03
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Adana'nın Karaisalı ilçesinin önemli turizm noktalarından Kapıkaya Kanyonu ile Varda Köprüsü'nü birbirine bağlayan köprülü yürüyüş parkuru hizmet açıldı.

Adana İl Kültür ve Turizm Müdürlüğü, Karaisalı Kaymakamlığı, Karaisalı Belediyesi, Karaisalı Orman İşletme Müdürlüğü işbirliğiyle yapılan "Adana'da Varda Var Projesi" kapsamında Kapıkaya Kanyonu ile Varda Köprüsü arasına toplam 5.5 kilometrelik sosyal rekreasyon alanı (yürüyüş parkuru) yapıldı. Kapıkaya Kanyonu ile Varda Köprüsü arasındaki yürüyüş parkuruna seyir terası, kanyonun 2 yakasını birbirine bağlayan 2 köprü, yol çalışmaları, güvenlik bariyerleri yapılarak, turizm severlerin hizmetine sunuldu.

Karaisalı Belediye Başkanı Saadettin Aslan, Karaisalı'nın yurtiçi ve yurtdışından turizm severlerin uğrak mekanlarından birisi haline geldiğini belirterek "Daha önce Varda Köprüsü ile Yerköprü arasında açılan yürüyüş parkurunun 2. etabı kapsamında kanyondan başlayan yürüyüş parkurunu Varda Köprüsü'ne bağlayarak, vatandaşlarımızın hizmetine sunduk" dedi. - ADANA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Kapıkaya Kanyonu ile Varda Köprüsü Birbirine Bağlandı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement