Kapıkule'de Sahte Dozvola Operasyonu - Son Dakika
Güncel

Kapıkule'de Sahte Dozvola Operasyonu

Edirne Sanayi ve Ticaret Odası'na bağlı olarak TIR bürosunda çalışan 10 kişi, 'sahte dozvola' belgesi hazırladıkları ve yolsuzluk yaptıkları gerekçesiyle gözaltına alındı.

29.06.2011 17:20
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Edirne Emniyet Müdürlüğü'nün Kapıkule Sınır Kapısı'nda düzenlediği operasyonda Edirne Sanayi ve Ticaret Odası'na bağlı olarak TIR bürosunda çalışan 10 kişi, 'sahte dozvola' belgesi hazırladıkları ve yolsuzluk yaptıkları gerekçesiyle gözaltına alındı.

Edirne Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şubesi, Kapıkule Sınır Kapısı'nda ETSO bünyesindeki TIR bürosunda çalışan personelin sahte dozvola (ülkelerarası TIR geçiş belgesi) hazırladığı ihbarı üzerine soruşturma başlattı. Yaklaşık 2 aydır takip edilen büro personeline sabah saatlerinde operasyon düzenleyen polis ekipleri, TIR bürosunda sahte dozvola belgesi hazırladığı öne sürülen 4 kişiyi ve aynı büroda daha önce çalışmış olan 6 kişiyi gözaltına aldı.

Edirne Emniyet Müdürlüğü'nde ifadeleri alınan şüphelilerin, TIR'ların ülke geçişlerinde kullandığı dozvola belgelerinin sahtelerini hazırlayarak yolsuzluk yaptıkları iddia ediliyor. Polis, şüphelilerin ev ve işyerlerinde yaptığı aramalarda çok sayıda sahte ve gerçek dozvola belgesi ve bir tabanca ele geçirdi.

Şüphelilerin Edirne Emniyet Müdürlüğü'ndeki sorguları sürüyor. - Edirne

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Kapıkule'de Sahte Dozvola Operasyonu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement