Kapusuz: "Milletimiz kendi karargahı, otağı olarak gördüğü AK Parti'ye hızla kaymaktadır" - - Son Dakika
Güncel

Kapusuz: "Milletimiz kendi karargahı, otağı olarak gördüğü AK Parti'ye hızla kaymaktadır" -

Kapusuz: "Milletimiz kendi karargahı, otağı olarak gördüğü AK Parti\'ye hızla kaymaktadır" -

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Salih Kapusuz, Düzce Alperen Ocakları Başkanı Salim Gedik ve ocak üyesi 40 kişinin AK Parti'ye geçmesine ilişkin, "Milletimiz kendi karargahı, otağı olarak gördüğü AK Parti'ye hızla kaymaktadır" dedi.

06.08.2014 04:30
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Salih Kapusuz, Düzce Alperen Ocakları Başkanı Salim Gedik ve ocak üyesi 40 kişinin AK Parti'ye geçmesine ilişkin, "Milletimiz kendi karargahı, otağı olarak gördüğü AK Parti'ye hızla kaymaktadır" dedi.

Kapusuz, AA muhabirine, bazı ziyaretlerde bulunduğu Düzce'de, halkın AK Parti'yi sahiplenmesinden oldukça mutlu olduğunu belirterek, "AK Parti'ye olan destek zaten herkes tarafından bilinen, bizim tarafımızdan bilinen bir gerçek. Bu sefer Tayyip Bey'e daha yüksek oranda sahiplenme hevesini, arzusunu ve kararlılığını gördüm. Onun için çok mutlu ve memnun oldum" diye konuştu.

-"Partiye geçişler bizleri mutlu ediyor"-

Düzce'de Alperen Ocakları İl Başkanı Salim Gedik ve ocak üyesi 40 kişinin AK Parti üyeliğine geçmesinin kendisini çok mutlu ettiğini vurgulayan Kapusuz, şöyle konuştu:

" Büyük Birlik Partisi'nden özellikle genç kardeşlerimizden Alperen Ocakları'ndan 40'a yakın kardeşimiz istifa etmişler. Milletin adamı, milletin adayı Recep Tayyip Erdoğan'a yapılmak istenen yanlışa mani olmak, dostların yanında bulunmak, eski liderleri rahmetli Muhsin Yazıcıoğlu'nun ilkeli duruşunu göstermek adına kendi partilerinden istifa edip AK Parti'ye katıldılar. Recep Tayyip Erdoğan'a sahip çıkma gibi güzel bir hasleti ortaya koydular. Gerçekten anlamlıydı, kendilerini tebrik ediyorum. Partiye geçişler bizleri mutlu ediyor.

Birçok ilimizde benzeri katılımlar oldu. Gençlerden, belediyelerden, siyasi partilerden oldu. Bir kısmı resmen katılırken bir kısmı da fiilen katıldı. Türkiye'deki bu derlenme toparlanma, Türkiye'ye yönelik yapılmak istenen birtakım iç ve dış çevrelerin projelerine, kumpaslarına fırsat vermemek için milletimiz kendi karargahı, otağı olarak gördüğü AK Parti'ye hızla kaymaktadır ve Tayyip Bey'e destek olarak yansıyan yüzde 55'ler, 56'lar seviyesindeki bu yüksek görüntü ve anketlerde çıkan sonuçlar ise bunun güzel bir göstergesidir."

- "Seçimlere, seçimler olmadan gölge düşürme gayreti içindeler"-

Avrupa Güvenlik ve İşbirliği Teşkilatı'nın (AGİT) cumhurbaşkanı seçimini izlemek için ülkeye geldiğini anımsatan Kapusuz, bu teşkilatın gelmesini kendilerinin istediğini vurguladı.

Kapusuz, "Biz gelsinler dedik, fakat onlar seçimler yapılmadan seçimlerle ilgili mazeretler bulmaya çalıştı. Adeta seçimlere, seçimler olmadan gölge düşürme gayreti içinde oldular. Ben buna tepki koydum" ifadelerini kullandı.

Kendisinin bugün sosyal medya üzerinden birtakım paylaşımlarda bulunduğunu hatırlatan Kapusuz, şunları kaydetti:

"Yurtdışından aldığım bir duyumla Türkiye'nin notunu düşürme noktasında bazı kredi derecelendirme kuruluşlarının tavırlarının olacağı, Türkiye'nin notuyla oynayacakları konusunda bir duyum aldım. Ben de bunu ifşa ederek, 'Siz böyle bir yanlış yapmayın, başka ülkelerle mukayese etmeniz halinde bile onların kredi notlarından daha üst seviyede olması gereken Türkiye'ye haksızlık yapıyorsunuz. Yetmedi, bir de siyasi amaçlı böyle bir yanlışlığa mahal vermeyin' diye ikaz etmek, toplumumuzu uyarmak ve o kesimlere mesaj göndermek için de bir açıklama yaptım. Türkiye'yi rahat bırakmak istemeyen, Türkiye'yi sıkıntıya sokmak isteyen odaklar boş durmayacak. Şer ve nifak odakları, bu çaba ve gayretleri devam ettirecekler. Bu, dün de oldu, yarın da olacak. Ama 'benim güvendiğim nedir' derseniz, bu millete güveniyorum, bu milletin sağduyusuna güveniyorum, bu milletin ferasetine güveniyorum."

Kapusuz, son olarak, Türkiye üzerinde kurulmak istenen tuzağı, kumpası bu milletin bugüne kadar hep bozduğunu, bugün de bundan sonra da bozmaya devam edeceğini anlatarak, şunları söyledi:

"Çünkü millet Türkiye'nin olması gereken noktayı anladı, buraya nasıl gideceğini gördü, kimlerle gideceğini gördü ve o derecede de artık sahip çıkıyor. 8 kez millet, bu partiye ve kadrolarına sahip çıktı. 3 genel seçim, 3 yerel seçim, 2 referandum, 8'inde de Türkiye'nin her yerinde birinci parti yaptı. Bütününde birinci yaptı. Şimdi 9'uncusuna gidiyoruz. Onda da inşallah yine bir olacağız, en yükse oyla genel başkanımızı ilk kez halk tarafından seçilen cumhurbaşkanı olmak şerefiyle köşke yollayacağız."

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Kapusuz: 'Milletimiz kendi karargahı, otağı olarak gördüğü AK Parti'ye hızla kaymaktadır' - - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

  • Erzincan Valiliği, ALES sınavı saatlerinde gürültü kirliliği yapmamaları konusunda uyarıda bulundu
    08:27 Erzincan Valiliği, ALES sınavı saatlerinde gürültü kirliliği yapmamaları konusunda uyarıda bulundu

    Erzincan Valiliği, bu hafta sonu yapılacak olan ALES sınavı saatlerinde vatandaşlardan gürültü kirliliği yapmamalarını istedi. Sınavın yapılacağı binaların yakınında klakson çalınmaması, sirenlerin çalışmaması ve her türlü gürültünün yapılmaması gerektiği belirtildi.

  • İstanbul, Marmara depremine hazırlanmaya başlasa 15-20 seneye hazır olur
    08:25 İstanbul, Marmara depremine hazırlanmaya başlasa 15-20 seneye hazır olur

    Bilim Akademisi üyesi, yer bilimci ve deprem uzmanı Prof. Dr. Naci Görür, erken uyarı sisteminin can kurtarıcı olmadığını, asıl önemli olanın İstanbul'un depreme hazırlanması olduğunu belirtti. Ayrıca, çalışmalara bugün başlanması halinde ortalama 15-20 yıl içerisinde İstanbul'un depreme hazır olabileceğini ifade etti.

  • İzmir'de kavgada yaralanan adam hayatını kaybetti
    08:06 İzmir'de kavgada yaralanan adam hayatını kaybetti

    İzmir'in Konak ilçesinde iki aile arasında çıkan kavgada tabancayla yaralanan 35 yaşındaki adam, hastanedeki yaşam mücadelesini kaybetti. Kavganın ardından gözaltına alınan bir kişiyle diğer iki kişinin yakalanması için çalışmalar devam ediyor.

  • Tokat'ta bulunan Sebastapolis Antik Kenti depremlerde zarar görmedi
    07:53 Tokat'ta bulunan Sebastapolis Antik Kenti depremlerde zarar görmedi

    Tokat'ın Sulusaray ilçesinde bulunan Sebastapolis Antik Kenti, yaşanan depremlerde zarar görmedi. Antik kentin, Anadolu Ajansı tarafından dron ile yapılan görüntüleme sonucunda zarar görmediği belirlendi. Sebastapolis Antik Kenti, M.S 98-117 yıllarında Kapadokya eyaletine dahil edilmiş ve Karadeniz'in en büyük 5 şehrinden biri olarak biliniyor. Ancak zamanla önemini kaybeden ve unutulan antik kent, 1986 yılında başlayan kazı çalışmalarıyla gün yüzüne çıkarılmaya başlandı.


Advertisement