Kapuzbaşı Şelalerine Fotoğraf Gezisi - Son Dakika
Güncel

Kapuzbaşı Şelalerine Fotoğraf Gezisi

Kapuzbaşı Şelalerine Fotoğraf Gezisi

Kayseri Büyükşehir Belediyesi kültür sanat etkinlikleri kapsamında, profesyonel fotoğraf eğitimi ve Kapuzbaşı Şelalesi uygulama gezisi düzenledi.

23.11.2015 16:24
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Kayseri Büyükşehir Belediyesi kültür sanat etkinlikleri kapsamında, profesyonel fotoğraf eğitimi ve Kapuzbaşı Şelalesi uygulama gezisi düzenledi.

Büyükşehir Belediyesi kültür sanat etkinlikleri çerçevesindeki profesyonel fotoğraf eğitimine katılan yaklaşık 200 fotoğrafçı, Derebağ Şelalesi'ni gezdi. Ardından, Kapuzbaşı'na geçen fotoğrafçılara, Sureti Alem Fotoğraf ve Sinema Derneği Başkanı Fotoğraf Sanatçısı Yusuf Kartal ve KAYMEK Fotoğraf Eğitmeni Ümit Özpolat tarafından bilgi verildi. Yaklaşık 200 kişiye eğitim verileceğini ve uygulamalı olarak Kapuzbaşı Şelalesi'nin fotoğraflarının çekileceğini belirten Büyükşehir Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Daire Başkanı Salih Özgöncü, şöyle dedi:

"Bu etkinliğimizde iki hocamız eğitim veriyor. Tüm fotoğrafları hocalarımızla tasnif ettikten sonra, bir albüm oluşturacağız ve tüm katılımcılara bu albümü vereceğiz. Ardından, burada çekilen fotoğraflardan oluşan bir sergi açacağız. Bu sayede, Kapuzbaşı Şelalesi hem yerel, hem de ulusal anlamda tanıtılacak. Uygulamalı eğitimimiz, Büyükşehir Belediye Başkanımız Mustafa Çelik'in talimatları ile her ay ücretsiz devam edecek."

Büyükşehir Belediyesi'nin uygulamalı fotoğraf eğitimine katılan amatör fotoğrafçılar Kapuzbaşı Şelalesi ve çevresinde binlerce fotoğraf çekti. Yapılan etkinliğin kendileri için çok önemli olduğunu belirten fotoğrafçılar, projede emeği olan herkese teşekkür etti. - Kayseri

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Kapuzbaşı Şelalerine Fotoğraf Gezisi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement