Kar Esareti Hafta Sonuna Kadar Devam Edecek - Son Dakika
Güncel

Kar Esareti Hafta Sonuna Kadar Devam Edecek

Türkiye genelinde yoğun kar yağışı etkili olmaya devam ediyor. Uzmanlar, hafta sonuna kadar devam edecek beyaz esaret konusunda vatandaşlardan dikkatli olmalarını istedi.

18.02.2015 14:38  Güncelleme: 14:56
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Türkiye beyaza büründü, birçok ilde okullar tatil edildi. Öyle ki Antalya'da bile bu geceden itibaren kar yağışı bekleniyor. Peki ama yurdu etkisi altına alan Sibirya soğukları ne kadar sürecek? Devlet Meteoroloji İşleri Genel Müdürlüğü yetkilileri yurt geneline ilişkin son tahminler hakkında bilgi verdiler. Buna göre yurdun geneli üzerinde etkili olan Sibirya kökenli soğuk ve yağışlı hava kütlesi, yarın da yurdun büyük bölümünde etkili olmaya devam edecek.

YARIN DA KAR VAR

Yarınki yağışlar özellikle Marmara'nın Doğusu, İç Ege, İç Anadolu'nun Kuzey Batısı ve Batı Karadeniz ile Güneydoğu Anadolu ve Doğu Anadolu'nun güneyinde kuvvetli kar yağışı şeklinde olacak.

O İLLERDE KAR YAĞIŞI SABAHA KADAR SÜRECEK

Bugünkü kar yağışları İç Anadolu'nun doğusunda Sivas, Yozgat, Çorum, Kayseri, Nevşehir, Kırşehir, Niğde ve Aksaray'da , yoğun olarak devam ediyor. Bu yağışlar yarın sabaha kadar sürecek.

SİBİRYA SOĞUKLARI NE ZAMAN BİTECEK?

Uzmanlar, Sibirya hava sisteminin Cumartesi günü Doğu Bölgelerinde etkili olduktan sonra yurdu terk edeceğini belirttiler. Batı bölgelerinde dünden itibaren mevsim normallerinin 5 ila 10 derece altına düşen hava sıcaklıklarının hafta sonundan itibaren Marmara, Ege, Batı Akdeniz, İç Anadolu, Batı Karadeniz'de yeniden mevsim normallerine dönmesini bekliyor.

MÜJDE, AKDENİZ'DEN ILIK HAVA GELİYOR

Uzmanlar, gelecek hafta ise yurt genelinde Akdeniz üzerinden gelen ılık ve yağışlı genellikle de yağmurlu, bir sistemin etkisi altına gireceğini açıkladılar.

(Kaynak: Hürriyet)








Kar Esareti Hafta Sonuna Kadar Devam Edecek
Kaynak: Haberler.Com

Son Dakika Güncel Kar Esareti Hafta Sonuna Kadar Devam Edecek - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (8)

  • bereket: Esaret değil berekettir o yağan yağması için susuz kalmayalım diye gece gündüz allaha dua ediyoruz. Biraz şükürcü olun lütfen 49 2 Yanıtla
  • inadına akp: akp yagdırıyor allaha sukur bereket akp ye oy vermeyen gavur takva islamda işid i örnek alalım cihat allah için din için 5 17 Yanıtla
  • Paralel: Paralel yapi seni beni bilmez paralel yagdirirsin hi 4 3 Yanıtla
  • adil: haftaya kadar sabredin, ama fuat avni ile gerzek başkan buhabettine sabırlı olamicam, , nedir bu bi anlayalım bi haber son dakka. . 1 1 Yanıtla
  • pasa: Rahmet felaket diyen Allah a isyan eder 1 0 Yanıtla
  • h pasa: Rahmet için Allaha dua edin 1 0 Yanıtla
  • h pasa: Rahmet için Allaha Şükür edin 1 0 Yanıtla
  • h pasa: Çok şükür edin ki kar yağışı var olmasa ne yaparız 1 0 Yanıtla

Advertisement