Kar, İzmir'de Hayatı Olumsuz Etkiledi - Son Dakika
Güncel

Kar, İzmir'de Hayatı Olumsuz Etkiledi

Kar, İzmir\'de Hayatı Olumsuz Etkiledi

İzmir’in yüksek yerleşim bölgelerinde başlayan kar yağışı hayatı olumsuz etkilerken, Ödemiş ilçesindeki Bozdağ-Gölcük yolunun trafiğe kapanması nedeniyle araçlar yollarda mahsur kaldı.

18.01.2016 13:49
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

İzmir'in yüksek yerleşim bölgelerinde başlayan kar yağışı hayatı olumsuz etkilerken, Ödemiş ilçesindeki Bozdağ- Gölcük yolunun trafiğe kapanması nedeniyle araçlar yollarda mahsur kaldı.

İzmir kent merkezinde sağanak yağış 24 saat boyunca etkili olurken, bazı ilçelerde ise kar yağışı hayatı felç etti. Ödemiş ilçesindeki Bozdağ-Gölcük ve Bozdağ Kayak Merkezi yolu yoğun kar yağışı nedeniyle trafiğe kapandı. Yoğun yağış nedeniyle bazı vatandaşlarda araçlarıyla yollarda mahsur kaldı. Yolda mahsur kalan araçlar İzmir Büyükşehir Belediyesi ekipleri tarafından kurtarılırken, yol yoğun bir çalışmayla trafiğe açıldı.

Öte yandan ekipler, diğer ilçelerde de seferber oldu. Dört kar küreme ve tuz serim aracı, 14 adet greyder ve sekiz adet iş makinesi bölgelerde çalıştı. Büyükşehir ekiplerinin Kınık'ın Kocaömer, Elmadere, Arpadere, Kocaoba, Çanköy ve Karadere; Kiraz'ın Altınoluk, Çavdarlı, İğdeli, Tire'nin Çeriközü, Dibekçiler ve Toparlar, Bayındır; Çenikler, Karaburun'un Yaylaköy; Kemalpaşa'nın Ulucak ve Beşpınar ile Karabağlar'ın Kavacık mahallerinde kar küreme ve tuzlama çalışmalarını sürdürdüğü öğrenildi. - İZMİR

Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Kar, İzmir'de Hayatı Olumsuz Etkiledi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

  • TFF, Galatasaray'a ve Ayhan Akman ile Günay Güvenç'e ceza verdi
    17:47 TFF, Galatasaray'a ve Ayhan Akman ile Günay Güvenç'e ceza verdi

    Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) Profesyonel Futbol Disiplin Kurulu (PFDK), Galatasaray Kulübüne ve sarı-kırmızılıların futbol direktör yardımcısı Ayhan Akman ile kalecisi Günay Güvenç'e para ve hak mahrumiyeti cezaları verdi. Galatasaray'a 380 bin lira para cezası, Ayhan Akman'a 15 gün hak mahrumiyeti cezası ve Günay Güvenç'e 2 maç men ve 26 bin lira para cezası uygulandı. Kasımpaşa ve Adana Demirspor Kulüpleri ile Fatih Karagümrük de cezalar aldı.


Advertisement