Bursa'da Servis Midibüsü Devrildi: 1 Ölü, 20 Yaralı - Son Dakika
Güncel

Bursa'da Servis Midibüsü Devrildi: 1 Ölü, 20 Yaralı

Bursa\'da Servis Midibüsü Devrildi: 1 Ölü, 20 Yaralı

Bursa'da, çoğunluğu kadınlardan oluşan işçileri taşıyan servis midibüsünün devrilmesi sonucu 34 yaşındaki Serap Uygur öldü, 20 kişi yaralandı.

08.01.2015 12:30  Güncelleme: 12:56
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Bursa'da, çoğunluğu kadınlardan oluşan işçileri taşıyan servis midibüsünün devrilmesi sonucu  34 yaşındaki Serap Uygur öldü, 20 kişi yaralandı.

Bursa'da bir tekstil fabrikasında çalışan çoğunluğu kadınlardan oluşan işçileri dün akşam mesai çıkışı alıp, Karacabey'e götürmek üzere yola çıkan Atanur Birdal yönetimindeki 16 EFZ 47 plakalı midibüs midibis, Bursa- İzmir karayolunun 43'üncü kilometresinde kontrolden çıkarak bariyerlere vurduktan sonra karşı şeride geçip yan yattı. Buzlanma sonucu meydana geldiği belirtilen kazada kar lastiği ve zinciri olmayan, sigortası ve SRC belgesi bulunmayan, muayenesi yapılmayan midibüste bulunan 2 çocuk annesi Serap Uygur olay yerinde yaşamını yitirdi. Haber verilmesi sonucu yoğun kar yağışı nedeniyle güçlükle kaza yerine gelen 112 ekiplerinin yaptığı kalp masajı talihsiz kadın işçiyi yaşama döndüremedi. Kazada yaralanan aralarında sürücü Atanur Birdal'ın da bulunduğu toplam 20 kişi Karacabey Devlet Hastanesi ile Uludağ Üniversitesi Tıp fakültesi Hastanesi'ne kaldırıldı.

Kazayla ilgili soruşturmaya Karacabey Cumhuriyet Savcılığı'nca başlandı. Olayda yaşamını yitiren Serap Uygur'un bugün Karacabey'de toprağa verileceği belirtildi. - Bursa

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Bursa'da Servis Midibüsü Devrildi: 1 Ölü, 20 Yaralı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (1)

  • Serkan topal: Yalçıntaş okulunda badana sırasında sonra velileri çağırıyor bu saçmalık değilmi okula bir isyapcakgibi hakeme almıyorlar ama verilerden habire para topluyor para vermeyen verinin çocuğu tahtaya çıkarıyor ogretmen bunun çözümü ne ola bilir 0 0 Yanıtla

Advertisement