Kar Maskeli Kuyumcu Soyguncuları Yakalandı - Son Dakika
Güncel

Kar Maskeli Kuyumcu Soyguncuları Yakalandı

Kar Maskeli Kuyumcu Soyguncuları Yakalandı

Adana'da pompalı tüfekle geldikleri kuyumcudan 10 bilezik ile 6 bileklik çalan kar maskeli soyguncular Ali Bayna, Murat Hançınar ile İsa Bayav yakalandı.

24.11.2015 13:31  Güncelleme: 14:36
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Merkez Seyhan İlçesi'nin Şakirpaşa Mahallesi'nde Yıldız Kuyumculuk, geçtiğimiz cumartesi günü kar maskeli 2 kişi tarafından soyuldu. Asfalt çalışması nedeniyle trafiğe kapalı olan caddeden ara sokaklara giren soyguncular, kendilerini bekleyen otomobile binerek kaçtı.

Soygun ihbarı üzerine harekete geçen polis, zanlıların kaçarken kaza yapıp lastiği patladığı için terk ettikleri otomobili Ova Mahallesi'nde buldu. Araçta, olayda kullanılan 2 silah ile 30 fişek esrar ele geçirildi. Silahlı soyguncuların peşine düşen ekipler, olaya karışan Ali Bayna, Murat Hançınar ile İsa Bayav'ı takip sonucu yakaladı. Emniyet Müdürlüğü'ne götürülen gaspçılar, suçlamayı kabul etmedi. Görgü tanıkları tarafından üzerlerindeki kıyafet ve konuşmalarından teşhis edilen soyguncular, adliyeye sevk edildi.

ALTINLAR SAHTEYMİŞ

Polis soygunda çalınan altınları bulabilmek için çalışmasını sürdürürken, olay ile ilgili ilginç bir ayrıntı ortaya çıktı. Soyguncuların vitrinden aldıkları altınların sahte olduğu anlaşıldı. İşyerini yeni açtığı için güvenlik kamerası ve alarm sistemi kurduramayan Ahmet Yıldız'ın, "Başıma böyle bir olayın geleceğini tahmin etmiştim. Sistemi tam kuramadığım için gerçek altınları kasada saklıyor, vitrine sahtelerini diziyordum. İyi ki öyle yapmışım, yoksa 15 bin lira zararım olacaktı" dedi.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Kar Maskeli Kuyumcu Soyguncuları Yakalandı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement