Kar Tünelinin Sonunda Çardakta Çay Keyfi - Son Dakika
Güncel

Kar Tünelinin Sonunda Çardakta Çay Keyfi

Kar Tünelinin Sonunda Çardakta Çay Keyfi

Göle Meslek Yüksek Okulu bahçesinde bulunan çardağa ulaşmak için tünel açtılar.

13.02.2016 11:08
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Göle Meslek Yüksek Okulu bahçesinde bulunan çardağa ulaşmak için tünel açtılar.

Ardahan'ın Göle ilçesinde son yılların en şiddetli kışı yaşanıyor. Göle'de kar yağışı nedeniyle kar kalınlığı yer yer 2,5 metreye ulaştı. İlçede bulunan Nihat Delibalta Göle Meslek Yüksek Okulu önünde bulunan çardak kar yağışından etkilenen yerler arasında. 2,5 metreye ulaşan kar kalınlığı nedeniyle çardak girişi kapanınca okul yönetimi çareyi tünel açmakta buldu.

Nihat Delibalta Göle Meslek Yüksek Okulu Müdürü Öğretim Görevlisi Bora Topal, yaklaşık bir gün içerisinde on kişilik bir ekiple bu tüneli yaptıklarını söyleyerek, "Okulumuzun önünde bulunan çardağa tünelden geçerek kullanmak hoşumuza gitti ve bunun için eskilerde olduğu gibi kardan tünel yapmak istedik" dedi.

Kardan tüneli okulun önünde biriken kar birikintisini değerlendirmek amacıyla yaptıklarını söyleyen Topal, "Tüneli yaparken neşeli vakitler geçirdik. Burada çocukluğunuzu yansıttık. Tünelimizin sonunda bulunan çardağımıza da çay içmek amaçlı yol yapmış olduk" şeklinde konuştu.

Öğretim Görevlisi Bora Topal, tünelden geçerek çardakta çay keyfini yaşamak isteyen herkesi bu güzel ortamı yaşamaya davet etti. - ARDAHAN

Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Kar Tünelinin Sonunda Çardakta Çay Keyfi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement