Kar Üzerinde Doğum Günü Pastası - Son Dakika
Güncel

Kar Üzerinde Doğum Günü Pastası

DHA) KAHRAMANMARAŞ'ın Andırın İlçesi'nde ekiplerin yol açma çalışmalarını takip eden gazetecilerden DHA Andırın Muhabiri İskender Zengin için kar üstünde doğum günü pastası kesti.

02.12.2016 14:33
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

KAHRAMANMARAŞ-DHA) KAHRAMANMARAŞ'ın Andırın İlçesi'nde ekiplerin yol açma çalışmalarını takip eden gazetecilerden DHA Andırın Muhabiri İskender Zengin için kar üstünde doğum günü pastası kesti.

İlçenin 1800 rakımlı Çığşar Mahallesi'nde yoğun kar yağışı nedeniyle yollar kapandı. Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi ile Andırın Belediyesi'ne bağlı ekipler bölgeye giderek yolu açtı. Ekiplerin çalışmasını takip eden gazetecilerden doğum günü 1 Aralık olan İskender Zengin için arkadaşları bir sürpriz yaparak kar üzerine kırmızı boyayla 'İyi ki doğdun İskender. Mutlu yıllar' yazıp yanlarında getirdikleri doğum günü pastasını kestirdi. Gazeteciler ayrıca bir kardan doğum günü pastası yapıp üzerinde çıra yaktı.

46 yaşına giren İskender Zengin ise pastadan arkadaşlarına ikram ederken, "Benim için unutulmaz bir doğum günü oldu. Arkadaşlarıma bu güzel sürpriz için çok teşekkür ediyorum" dedi.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Kar Üzerinde Doğum Günü Pastası - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement