Kar Yağışı Balıkesir-kütahya Yolunu Ulaşıma Kapadı - Son Dakika
Güncel

Kar Yağışı Balıkesir-kütahya Yolunu Ulaşıma Kapadı

Kar Yağışı Balıkesir-kütahya Yolunu Ulaşıma Kapadı

Balıkesir’in Dursunbey İlçesinde dün akşam ve gece saatlerinde etkili olan yoğun kar yağışı İlçe merkezi ve ana yollarda hayatı olumsuz etkiledi.

21.01.2016 09:33
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Balıkesir'in Dursunbey İlçesinde dün akşam ve gece saatlerinde etkili olan yoğun kar yağışı İlçe merkezi ve ana yollarda hayatı olumsuz etkiledi.

Marmara Bölgesi'ndeki şiddetli kar yağışı Dursunbey ilçesinde de hayatı olumsuz etkiledi. İlçenin yüksek kesimlerinde kar kalınlığı 30 santimetreye ulaştı. İlçe merkezi ve kırsal mahallelerde etkili olan kar kısa sürede Dursunbey'i beyazlara bürüdü. Yoğun kar yağışının ardından İlçe'de bulunan ilk ve orta düzeydeki tüm okullar bir gün süreyle tatil edildi.

BALIKESİR -KÜTAHYA YOLUNA ZİNCİRSİZ GEÇİŞ İZNİ VERİLMİYOR

Dursunbey-Balıkesir kara yolu yoğun kar sebebi ile trafiğe kapanırken, Dursunbey Polisi Balıkesir istikametine giden araçları İlçe girişinde durdurmaya başladı. Öte yandan Dursunbey- Kütahya yolu kısmen trafiğe kapandı. Mahalle araları ve ana yollarda araç sürücüleri zorlandı. Kar sebebiyle çok sayıda kaza meydana gelirken, bazı köylerin yolları da kapandı. Dursunbey Belediyesi anonslarla ve SMS sistemi ile vatandaşları yola çıkmamaları yönünde uyardı.

80 MAHALLE YOLU KAPANDI

Öte yandan Dursunbey Belediyesi ilçe merkezi ve ana artellerde karla mücadele çalışması başlattı. Ekipler cadde ve sokaklarda temizleme çalışmalarını sürdürürken, Balıkesir Büyükşehir Belediyesi karla mücadele ekipleri de Kırsal mahallelerde yol açma çalışmalarını sürdürüyor. İlçeye bağlı 102 kırsal mahallenin 80'inin yolu kar nedeniyle ulaşıma kapanırken Balıkesir Büyükşehir belediyesi ekipleri kapanan yolları gece boyunca açmak için büyük çaba harcadı. - BALIKESİR

Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Kar Yağışı Balıkesir-kütahya Yolunu Ulaşıma Kapadı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement