Kar Yağışı Etkisini Yitirdi, Yollar Boş Kaldı - Son Dakika
Güncel

Kar Yağışı Etkisini Yitirdi, Yollar Boş Kaldı

Kar Yağışı Etkisini Yitirdi, Yollar Boş Kaldı

Haber-Kamera: Mehmet İlkay ÖZER- Ali Kerem BENGİ-Soner HASIRCIOĞLU / İstanbul DHAİstanbul'da kar yağışı nedeniyle dün yüzde 90 doluluk oranına ulaşan yollarda bugün isie sessizlik hakimdi.

08.01.2017 08:38
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Haber-Kamera: Mehmet İlkay ÖZER- Ali Kerem BENGİ-Soner HASIRCIOĞLU/ İstanbul DHA

İstanbul'da kar yağışı nedeniyle dün yüzde 90 doluluk oranına ulaşan yollarda bugün isie sessizlik hakimdi. İstanbullular günü evlerinde geçirirken yoğunluk oranı ise yüzde 5'lere kadar düştü.

TRAFİK YOĞUNLUĞU YÜZDE 5'LERE KADAR DÜŞTÜ

Yoğun kar yağışının etkilediği kentte İstanbullu'lar haftasonunu evlerinde geçirdi. Trafik yoğunluğunun yüzde 5'lere kadar düştüğü yollar boş kalırken bazı insanlar beyaz örtünün tadını çıkardı. Galata Köprüsü'nde balıkçılar mesailerine devam ederken, Taksim Meydanı'na çıkanlar bol bol fotoğraf çekildi.

KIŞ AYLARININ VAZGEÇİLMEZİ BOZA

Taksim Meydanı'na çıkanlar anıt çevresinde bol bol fotoğraf çekildi. İstiklal Caddesi boş kalırken, caddedeki bir boza satıcısı ise sokak geleneğini yaşattı. 35 yıldır sokaklarda boza satıcılığı yapan Ali Uyar, Nisan ayına kadar Arnavutköy, Bebek, Sarıyer, Cihangir sokaklarında dolaşıp, satış yaptığını söyledi.

SOĞUK HAVAYA RAĞMEN BALIK TUTTULAR

Galata Köprüsü üzerinde olta balıkçılığı yapanlar, teneke kovalarda yaktıkları ateşle ısındılar. Soğuk havaya rağmen bir geleneği yaşatan olta balıkçıları, balık tutmanın bir sevda olduğuna değindiler. Zor şartlarda balık tutmaya geldiğini belirten Üzeyir Müştekin, olta balıkçılığı sevdasının bambaşka olduğunu, hava koşulları ne olursa olsun Galata Köprüsü'ne geldiklerini söyledi.

ÇOCUKLAR DOYASIYA EĞLENDİ

Öte yandan karın keyfini çocuklar çıkardı. Gönüllerince eğlenen çocuklar, kartopu savaşı yaptı. Yanlarındaki büyükler top oynadı. O çocuklardan biri minik Asya. Çok eğlendiğini söyleyen Asya, arkadaşları ile kardan adam yaptı.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Kar Yağışı Etkisini Yitirdi, Yollar Boş Kaldı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

  • Beylikdüzü'nde Yağmurda Kaza: Sürücü Hayatını Kaybetti
    02:34 Beylikdüzü'nde Yağmurda Kaza: Sürücü Hayatını Kaybetti

    Beylikdüzü'nde yağmur sebebiyle kayganlaşan yolda direksiyon hakimiyetini kaybeden bir otomobil sürücüsü, aydınlatma direğine çarptı. Kazada sürücü hayatını kaybetti. Olay yerine polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Kaza sebebiyle bölgede yoğun trafik oluştu.

  • Akyazı'da annesinden para isteyen şahıs kendini ve annesini yaktı
    02:15 Akyazı'da annesinden para isteyen şahıs kendini ve annesini yaktı

    Sakarya'nın Akyazı ilçesinde para istediği annesinden ret cevabı alan bir şahıs, benzin dökerek kendisini ve annesini ateşe verdi. Olay sonucunda şahıs tutuklandı ve cezaevine gönderildi. Şahsın adliyeye sevk edilirken gazeteciye yönelik tepkisi de dikkat çekti.


Advertisement