Kara Harp Akademileri Komutanı Orgenaral Ataman'dan Vali Altıparmak'a Ziyaret - Son Dakika
Yerel

Kara Harp Akademileri Komutanı Orgenaral Ataman'dan Vali Altıparmak'a Ziyaret

Kara Harp Akademileri Komutanı Orgenaral Ataman\'dan Vali Altıparmak\'a Ziyaret

Kara Harp Akademileri Komutanı Orgeneral Yalçın Ataman, beraberindeki 3.Ordu Komutanı Orgeneral Ümit Dündar ve 9. Kolordu Komutanı Korgeneral Kamil Başoğlu ile birlikte Erzurum Valisi Ahmet Altıparmak’ı makamında ziyaret etti.

13.06.2014 16:58
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Kara Harp Akademileri Komutanı Orgeneral Yalçın Ataman, beraberindeki 3. Ordu Komutanı Orgeneral Ümit Dündar ve 9. Kolordu Komutanı Korgeneral Kamil Başoğlu ile birlikte Erzurum Valisi Ahmet Altıparmak'ı makamında ziyaret etti.

Çeşitli askeri denetimlerde bulunmak üzere Erzurum'a gelen Kara Harp Akademileri Komutanı Orgeneral Yalçın Ataman, Vali Altıparmak'a nezaket ziyaretinde bulundu.

Ataman, Erzurum'da daha önceki yıllarda görev yaptığını belirterek bölgede denetimlerde bulunduklarını ifade etti.

Ziyaretten memnuniyet duyduğunu ifade eden Vali Altıparmak, "Komutanlarımızı ilimizde görmekten onur duyduğumuzu ifade etmek istiyorum. Paşamız 8 yılını Erzurum'da çalışarak geçirmişler. Ayrıca Erzincan'da ordu komutanı olarak bulunmaktan dolayı mutlaka Erzurum'a gidip gelmeleri olmuştur. Erzurum çok özel bir şehirdir tarihi eserleriyle insanlarıyla bunu da tekrar paşamızın bizzat kendisinden duymak bizi memnun etti. " dedi.

Ziyaret sırasında Erzurum Valisi Ahmet Altıparmak tarafından Orgeneral Yalçın Ataman'a plaket ve Oltu taşı tespih hediye edildi. Hediye takdiminden sonra ziyaret basına kapalı olarak gerçekleştirildi. - ERZURUM

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Kara Harp Akademileri Komutanı Orgenaral Ataman'dan Vali Altıparmak'a Ziyaret - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement