Kara Kuvvetleri Komutanlığı'nın Kuruluş Yıl Dönümü - Son Dakika
Politika

Kara Kuvvetleri Komutanlığı'nın Kuruluş Yıl Dönümü

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, "Bölücü teröre karşı verdiğimiz amansız mücadelenin temel gücü olan Kara Kuvvetlerimiz aynı zamanda, dünyanın çeşitli bölgelerinde üstlendiği görevlerde sergilediği üstün hizmet anlayışıyla, bölgesel ve küresel barışın tesisine çok değerli katkılar sağlamaktadır.

28.06.2016 11:39
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, "Bölücü teröre karşı verdiğimiz amansız mücadelenin temel gücü olan Kara Kuvvetlerimiz aynı zamanda, dünyanın çeşitli bölgelerinde üstlendiği görevlerde sergilediği üstün hizmet anlayışıyla, bölgesel ve küresel barışın tesisine çok değerli katkılar sağlamaktadır." değerlendirmesinde bulundu.

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Kara Kuvvetleri Komutanlığı'nın kuruluş yıl dönümü dolayısıyla, Kara Kuvvetleri Komutanı Orgeneral Salih Zeki Çolak'a bir mesaj gönderdi.

Dünyanın en tecrübeli ve en saygın ordularından biri olan Türk Silahlı Kuvvetleri'nin temelini oluşturan Kara Kuvvetleri Komutanlığı'nın kuruluş yıl dönümünü kutlayan Erdoğan, ülkenin huzur ve emniyetinin güvencesi, milli sınırların savunulmasında en önemli güç olan Kara Kuvvetleri Komutanlığı'nın disiplinli, cesaretli, milli ve manevi değerlerine bağlı, fedakar personeliyle, Türk milleti için her zaman gurur kaynağı olduğunu belirtti.

Mesajında, "Bölücü teröre karşı verdiğimiz amansız mücadelenin temel gücü olan Kara Kuvvetlerimiz aynı zamanda, dünyanın çeşitli bölgelerinde üstlendiği görevlerde sergilediği üstün hizmet anlayışıyla, bölgesel ve küresel barışın tesisine çok değerli katkılar sağlamaktadır." ifadelerine yer veren Cumhurbaşkanı Erdoğan, şunları kaydetti:

"Caydırıcılığı ve üstün manevra kabiliyetiyle tüm dünyada büyük takdir toplayan Kara Kuvvetleri Komutanlığı'mızın ulusal ve uluslararası alanda üstlendiği görev ve sorumluluklarını gelecekte de başarıyla sürdüreceğine inanıyorum. Bu düşüncelerle, Kara Kuvvetleri Komutanlığı'nın kuruluş yıl dönümünde, fedakar mensuplarını tebrik ediyor, tüm şehitlerimizi rahmet ve minnetle yad ediyorum."

Kaynak: AA

Son Dakika Politika Kara Kuvvetleri Komutanlığı'nın Kuruluş Yıl Dönümü - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement