Kara Lastik Ayakkabı ile Çıktım Aranızdan - Son Dakika
Güncel

Kara Lastik Ayakkabı ile Çıktım Aranızdan

Kara Lastik Ayakkabı ile Çıktım Aranızdan

Koçdemir, "Tek derslikli bir okuldan kara lastik ayakkabı ile çıktığım toprakların mayası ile 30 yılda en üst düzey görevlerde Allah ayağımı kaydırmadı, şaşırtmadı." dedi.

15.03.2014 15:53
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Keles'te coşkulu bir kalabalığa seslenen MHP Bursa Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Dr. Kadir Koçdemir, "Tek derslikli bir okuldan kara lastik ayakkabı ile çıktığım toprakların mayası ile 30 yılda en üst düzey görevlerde Allah ayağımı kaydırmadı,şaşırtmadı. Şimdi sizin işinizi görmek için size işim düştü." dedi.

SİZİN İŞİNİZİ GÖRMEK İÇİN SİZE İŞİM DÜŞTÜ

MHP Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Kadir Koçdemir, Keles İlçesi'nde hemşerileri tarafından büyük destek gördü. Keles'te kendisini dinleyen kalabalığa seslenen Dr. Kadir Koçdemir, "Tek derslikli bir okuldan kara lastikle çıktım aranızdan. Şimdi borcumu ödemek için geldim. Valilik başta olmak üzere üst düzeyde hizmet ettim. 30 yılda mayamın çalındığı bu toprağın çocuğu olarak Allah ayağımı kaydırmadı,şaşırtmadı. Karar verirken şaşıracak zaafları bize vermedi. Bugün Büyükşehir Belediye Başkan Adayı olarak karşınızdayım. Başka bir ifade ile sizin işinizi görmek için size işim düştü. Çünkü talip olduğum bu iş, diploma ile imtihanla olacak bir iş değil. Sizin desteğinizle, birlik ve beraberlikte olacak" şeklinde konuştu
.
2 KEZ TERÖR SALDIRISINA UĞRADIM

Yasadan dolayı kendi memleketinde vali olarak hizmet etmesinin mümkün olmadığını hatırlatan Dr. Koçdemir,"Valilik başta olmak üzere yerel yönetimler konusunda ve yurt dışında edindiğim bilgi, birikim ve tecrübemi Bütünşehir olan Büyükşehir Belediye Başkanı olarak kendi toprağıma aktarmak istiyorum. 2 kez terör örgütü tarafından bir kez de trafik kazası nedeniyle bu dünyadan öbür dünyanın perdesine dokundum geldim. Devlette gelebilecek en üst seviye geldim. Hizmet verdim. Burada ömür bitseydi . İçimde bir tek kendi toprağıma hizmet edememenin ukdesi kalacaktı. Bundan sonraki yaşama gücümü kendi toprağıma, milletime ödemek istiyorum" dedi.

Ülkemizin iyi yönetilmediğini, bir varil zeytinden çıkan bir bardak zeytin yağına bakarak heba edilenlere bakmadığımızı da belirten Dr. Kadir Koçdemir, "Dinimizde bile en büyük günah kabul edilen kibir, umursamazlık, böbürlenme sevdasına düştüler. O kibir hakikatle bizlerle bağını kaybettirdi. Birlik beraberliğimiz tehlike altında. Çok vahim hatalar yapıyorlar. 30 Mart'ta ciddi bir ikaz yapılmaz, bu gidişe bir dur denmezse Allah korusun çocuklarımızın, torunlarımızın telafi etmekte güçlük çekecekleri büyük bir hata yapacağız" . dedi. Koçdemir, son olarak reklam ve rant sevdasına kapılan Büyükşehir Belediyesi'nin de geleceğimizi borç ipoteği altına soktuğunu sözlerine ekledi.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Kara Lastik Ayakkabı ile Çıktım Aranızdan - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement