Kara Para Aşk'ta Katil Ortaya Çıktı - Son Dakika
Dizi

Kara Para Aşk'ta Katil Ortaya Çıktı

Kara Para Aşk\'ta Katil Ortaya Çıktı

Milyonlarca izleyiciyi ekrana kilitleyen Kara Para Aşk'ın dün akşam yayınlanan sezon finali izleyenlerini şaşırttı.

19.06.2014 11:59  Güncelleme: 14:25
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Elif'in restoranda beklediği Ömer aralarındaki sınıf ayırımını kafasına taktığından dolayı oraya gitmiyor. Sevilmediğini düşünen Elif hayal kırıklığına uğruyor. Elif'in kız kardeşi Aslı hastanede gözünü açtığında kanaması olduğunu farkediyor ve bebeğinin alındığını anlayıp sinir krizi geçiriyor. Ömer hala sevmesine rağmen kendini Elif'ten uzak tutmak istiyor ancak Elif'i Levent'den kıskanıp aşkını daha fazla saklayamıyor. Ve finale damgasını vuran sahne Elif'le Ömer sahilde öpüşüyor. Elif daha fazla suçunu Ömer'den saklayamıyor ve Ömer'e Metin'in baskısıyla yaptığı kanunsuz işleri itiraf ediyor.

KATİL ORTAYA ÇIKTI

Ömer'in abisi olan polis Hüseyin'in katil olduğu ortaya çıktı. Olay gecesi Ahmet Denizer'i öldüren Hüseyin, arabada Sibel'i de görüp şok oluyor. Sibel olayın şoku ve şaşkınlığı içerisinde Hüseyin'e onu öldürmemesi için yalvarıyor ancak Ömer'in abisi soğukkanlı bir şekilde ikisini de öldürüyor.

Finalde elmasların da Hüseyin'de olduğu ekrana geliyor. Ve Kara Para Aşk dizisinin sezon finali arkasında bir çok soruyu bırakarak bitiyor.

Kaynak: Haberler.Com

Son Dakika Dizi Kara Para Aşk'ta Katil Ortaya Çıktı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement