Karaağaç Köyü Kültür Merkezi Temeli Atıldı - Son Dakika
Yerel

Karaağaç Köyü Kültür Merkezi Temeli Atıldı

Karaağaç Köyü Kültür Merkezi Temeli Atıldı

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi tarafından Kandıra Karaağaç köyüne yapılacak olan Kültür Merkezinin temeli atıldı.

18.09.2015 19:06
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi tarafından Kandıra Karaağaç köyüne yapılacak olan Kültür Merkezinin temeli atıldı.

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Kandıra İlçesinin Karaağaç köyüne yapacağı Kültür Merkezinin temel atma törenini gerçekleştirdi. Temel atma törenine Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, Kandıra Kaymakamı İsmail Çiçek, Kandıra Belediye Başkanı Ünal Köken, Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı Gökmen Mengüç ve çok sayıda davetli katıldı.

Tören öncesi konuşma yapan Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, "Temelini atacağımız Kültür Evimizin bölgemizde hayırlı olmasını Rabbimden diliyorum. İnsanımız her şeyin en güzelini layıktır. Bir söz vardır Allah güzeldir güzel olanı sever, Allah temizdir temiz olanı sever. Bizim yapacağımız her şeyin planı programı bellidir. 2015 yılında neler yapacağız, 2016 yılında hangi projeleri bitireceğiz hepsi bellidir. İşte bu güzel eserimizi Allah nasip ederse 2016'nın Nisan ya da Mayıs ayında Allah'ın izniyle hep beraber açacağız. Ona göre müteahhit çalışsın geç kalmak yok. Düğünümüzü derneğimizi nişanımızı toplantılarımızı seminerlerimizi ve bütün kapalı alanda yapılması uygun olan çalışmalarımızı inşallah burada yapacağız. Sadece Karaağaç köyüne değil çevre köylere de hizmet edecektir burası" dedi.

Yapılan duanın ve kesilen kurbanın ardından temele ilk harcı atan Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu Kültür Merkezinin hayırlara vesile olmasını diledi. - KOCAELİ

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Karaağaç Köyü Kültür Merkezi Temeli Atıldı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement