Karaaslan'dan Anlamlı Ziyaret - Son Dakika
Yerel

Karaaslan'dan Anlamlı Ziyaret

Karaaslan\'dan Anlamlı Ziyaret

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Samsun Milletvekili Çiğdem Karaaslan, Kurban Bayramı arefesinde şehitlikleri ziyaret etti.

11.09.2016 15:14
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Samsun Milletvekili Çiğdem Karaaslan, Kurban Bayramı arefesinde şehitlikleri ziyaret etti.

AK Parti Çevre, Şehir ve Kültürden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı ve Samsun Milletvekili Çiğdem Karaaslan, beraberindekilerle birlikte Kurban Bayramı arefesinde Asri Mezarlığı ve Kıranköy Mezarlığı'ndaki şehitlikleri ziyaret etti. Şehit kabirlerini tek tek gezen Karaaslan, gül bırakarak dua etti. "Vatan savunmasında hayatlarını gözlerini kırpmadan feda eden şehitlerimiz rahmetle anıyoruz" diyen Çiğdem Karaaslan, "Kurban Bayramı arefesinde şehitliklerimiz ziyaret ederek, onlara dua ettik. Bizler bugün ülkemizde bayramları huzur ve güven içerisinde geçiriyorsak, şehitlerimizin gösterdikleri fedakarlıklar sayesindedir. Şehitlerimize ve gazilerimize çok şey borçluyuz. Ayrıca şehit ailelerimizin acılarını paylaşarak, bayramlarını kutladık. Şehit yakınlarımız, milletimizin birlik ve beraberliği, ülkemizin bağımsızlığı ve şanlı bayrağımız için hayatını feda eden kahramanların bizlere emanetleridir. Onlara minnet ve şükranlarımı sunuyorum. Ne mutlu onlara ki böyle evlatlar yetiştirmişler" dedi.

Karaaslan, ayrıca Alaçam'daki aile mezarlığını da ziyaret etti. Karaaslan, vefat eden büyükleri için Kur'an-ı Kerim okutarak, dua etti. - SAMSUN

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Karaaslan'dan Anlamlı Ziyaret - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement