Karabacak Nevzat Doğan'ı Ağırladı - Son Dakika
Yerel

Karabacak Nevzat Doğan'ı Ağırladı

Karabacak Nevzat Doğan\'ı Ağırladı

İzmit Belediye Başkanı Nevzat Doğan, Darıca Belediye Başkanı Şükrü Karabacak’ı makamında ziyaret ederek çalışmalarında başarılar diledi.

23.09.2014 14:39
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

İzmit Belediye Başkanı Nevzat Doğan, Darıca Belediye Başkanı Şükrü Karabacak'ı makamında ziyaret ederek çalışmalarında başarılar diledi.

Başkan Doğan, "Darıca'da üç dönemdir önemli çalışmalara imza atan Sayın Şükrü Karabacak'ın bu dönemde de bölgemize önemli eserler kazandıracağından şüphemiz yoktur.Projelerini yakından takip ediyor ve yeni dönem çalışmalarında başarılar diliyorum" dedi. Başkan Doğan günün anısına Başkan Karabacak'a İzmit Saat Kulesi'nin maketini hediye etti.

Nazik ziyaretlerinden dolayı Nevzat Doğan'a teşekkür eden Başkan Karabacak ise "Gerek milletvekilliği döneminde ve gerekse belediye başkanlığı döneminde bölgemizde önemli çalışmalara imza atan değerli başkanımıza çalışmalarında başarılar diliyorum. Başta Kocaeli Büyükşehir Belediyesi olmak üzere, bütün ilçeleriyle birlikte Kocaeli halkını memnun etmek için hep birlikte çalışıyoruz" diye konuştu. Başkan Karabacak günün anısına Nevzat Doğan'a gönül Birliği Kapısı'nın maketini hediye etti.

Başkan Karabacak ve Başkan Doğan daha sonra Darıca sahile giderek burada yapılan ve devam eden projeleri incelediler. Başkan Doğan'a Balıkçı Barınağı ile ilgili bilgiler aktaran Başkan Karabacak, yapımı tamamlanmak üzere olan barınağın bölgedeki önemli bir açığı kapatacağını ifade etti. Daha sonra Başkan Doğan'a Sancaktepe'yi gezdiren Başkan Karabacak, burada yapacakları Darıca Kule ilgili bilgiler aktardı. - KOCAELİ

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Karabacak Nevzat Doğan'ı Ağırladı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement