Karabağlar'ın 23 Nisan Başkanı Küçük Yağmur - Son Dakika
Yerel

Karabağlar'ın 23 Nisan Başkanı Küçük Yağmur

Karabağlar\'ın 23 Nisan Başkanı Küçük Yağmur

Karabağlar Belediye Başkanı Muhittin Selvitopu, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı nedeniyle koltuğunu Hüseyin Akdağ İlkokulu 4. Sınıf öğrencisi Yağmur Ercoş’a devretti.

22.04.2014 17:24
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Karabağlar Belediye Başkanı Muhittin Selvitopu, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı nedeniyle koltuğunu Hüseyin Akdağ İlkokulu 4. Sınıf öğrencisi Yağmur Ercoş'a devretti. Karabağlar'da çarpık kentleşme sorunun çözümlenmesini gerektiğini belirten Ercoş, "İnsana ve çevreye saygılı modern bir kent yaratmak istiyorum" dedi.

Bozyaka'da bulunan Hüseyin Akdağ İlkokulu 4. Sınıf öğrencileri, Başkan Selvitopu'nu, öğretmenleri Ayşe Şafak Sezer, Hilal Itır Gündoğar, Özlem Bele ile birlikte makamında ziyaret etti. Başkan Selvitopu'nun koltuğunu devrettiği 4. sınıf öğrencisi Yağmur Ercoş, Karabağlar'ın insana ve çevreye saygılı bir kent olması gerektiğini belirterek, çalışmaların başlatılmasını istedi. Çarpık kentleşmenin önlenmesi, kentsel dönüşümün başlamasını isteyen Ercoş, "Yeşil dokunun yoğun olduğu modern Karabağlar yaratmalıyız. Büyük parkları ve oyun alanları, sokak hayvanları için modern barınaklarıyla, insana ve çevreye saygılı modern bir kent yaratmak istiyorum. Özellikle de çocukların oynayabileceği, spor yapabileceği geniş oyun alanları yaratılmalı" dedi.

Kendi okulu için çevre düzenlemesi, spor salonları Atatürk büstünün onarılması için de talepte bulunan Yağmur Ercoş, okul önündeki yaya geçidi ve trafik düzenlemesinin de yeniden yapılmasını istedi. Karabağlar Belediye Başkanı Selvitopu ise Yağmur Ercoş ve arkadaşlarının okullarıyla ilgili isteklerinin yerine getirilmesi için gerekli çalışmaları en kısa sürede yapacaklarını belirtti.

SELVİTOPU: SİYASETE YER ALIN

Başkan Selvitopu, çocuklarla bir süre sohbet etti, sorularını yanıtladı. Öğrencilerin nasıl belediye başkanı seçildiğine ilişkin sorularını da yanıtlayan Selvitopu, siyasetle yakından ilgilenmek gerektiğini belirtti. Ülkeyi siyasetçilerin yönettiğini belirten Başkan Selvitopu, "Bu ülkeyi sizler geleceğe taşıyacaksınız. Gelecekte bu koltuklarda sizler oturacaksınız. Bu nedenle sizler de siyasetle yakından ilgilenin. Siyasetteki algının düzelmesi için siyasetçinin düzelmesi gerek. Ancak siyasetin de düzeyli, demokratik, barış ortamında yapılması gerek. Bu olumlu gelişmeden ülkemizde fayda sağlayacaktır, yarar görecektir. İyi bir eğitim alıp, sonra siyasette yerinizi alın. Ülkemizin yetişmiş, nitelikli insanlara ihtiyacı" dedi. - İZMİR

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Karabağlar'ın 23 Nisan Başkanı Küçük Yağmur - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement